avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chirias

Am avut apartamentul inchiriat si astazi(14.01.2011) a expirat contractul. Chiriasul mai are de platit 3 luni la intretinere si ultima luna de chirie, doar ca a disparut din apartament si are 2 perechi de chei ale apartamentului.Cum pot intra in apartament legal ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:00, 14 Ianuarie 2011
Cu perechea dvs de chei.
Si daca se duce la politie si zice ca a avut o suma de bani in casa si i-au disparut?
Legal... faceti proces.
Mai bine insa notificati-l legal in sensul ca are restante, ca dv. considerati incheiat contractul si ca lipsa de raspuns va avea urmari in sensul... bla-bla-bla.
La adresa ap. inchiriat si la adresa lui din actul de identitate.
intrati cu 2-3 persoane in apartament si incheiati un pv de constatare, insirati pe el ce bunuri straine gasiti, starea in care e ap. v-ar putea fi util candva
In principiu, poate merge... dar poate fi violare de domiciliu.
NU stim ce fel de contract are, daca e cu prelungire tacita si trebuia notificat etc.
De aceea, inainte de a intra, e bine sa citeasca bine contractul si sa faca o notificare in care sa arate intentiile sale si urmarile acelei notificari.

Fara sa vedem contractul e cam dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme chiriasi pani1955 pani1955 Am inchiriat un ap unei firme ca locuinta de serviciu. In luna noiembrie am fost anuntat pe e-mail ca renunta la apartament incepand cu 1 decembrie. Insa nu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - neplata chirie, reziliere contract Gabri07 Gabri07 Ce fac cand chiriasul nu a achitat chiria 2 luni? I am cerut in scris prin posta si pe email rezilierea contractului si stabilirea predarii apartamentului. Nu ... (vezi toată discuția)
Copie după contractul de închiriere la asociație bacau73 bacau73 Vă rog frumos să-mi spuneți dacă e obligatoriu să trimit o copie a contractului de închiriere înregistrat la ANAF , Asociației de Proprietari sau e ... (vezi toată discuția)