avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate jade84

Activitate jade84

Răspuns la discuția subventie incalzire
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
As mai vrea sa va adresez o intrebare. Sora mea are 21 de ani, este studenta si locuieste cu mine. Pot sa o trec si pe ea pe cerere cu venit 0? Sau se considera ca o intretin parintii mei? Va multumesc!
Răspuns la discuția subventie incalzire

Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Eu nu sunt angajata cu contract individual de munca, lucrez in asigurari si in fiecare luna am un venit variabil, in multe luni chiar am primit 25-30 lei. Cum imi declar venitul in aceasta situatie pentru a beneficia de ajutorul de incalzire? Multumesc mult!

Răspuns la discuția Ajutor incalzire
Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Eu nu sunt angajata cu contract individual de munca, lucrez in asigurari si in fiecare luna am un venit variabil, in multe luni chiar 0 lei. Cum imi decalr venitul in aceasta situatie pentru a beneficia de ajutorul de incalzire? Multumesc mult!
Răspuns la discuția CEC Bank nu ne inapoiaza banii
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Nu am vrea sa angajam un avocat pentru ca nu avem mijloace materiale necesare dar in mod clar voi face o plangere la Parchet.
Am cautat pe internet modele de astfel de cereri si va rog sa ma ajutati sa o formulez.
Deocamdata am cautat ce inseamna exact Abuz de incredere: Codul penal al Romaniei reglementeaza in articolul nr. 213 infractiunea de abuz de incredere ca fiind fapta unei persoane de a-si insusi un bun mobil al altuia, detinut cu orice titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui.

Nu am avut niciodata probleme de genul asta si nu ma descurc.
Va multumesc si orice sfat imi va fi de folos!
Parintii mei au avut o suma de 200 milioane ei vechi la CEC. In decembrie 2009 au fost vizitati de catre "inspectorii CEC" si au fost anuntati ca o angajata a institutiei a "golit" mai multe conturi si a fugit cu 5mld lei. Printre banii furati au fost si ai parintilor mei. De atunci si pana acum au fost asigurati de mai multe ori ca isi vor primi banii "luna viitoare", au dat declaratii, specimene de semnatura etc. Ultima data au fost informati ca nu pot sa le dea banii caci acea angajata i-a furat si trebuie sa o dea pe ea in judecata. Cum este posibil asa ceva? Parintii mei nu o cunosc pe accea persoana...cum sa o dea pe ea in judecata....?...ei au avut banii depusi la institutie, nu la o angajata a CEC-ului. Va rog sa imi spuneti cum as putea sa ii ajut in aceasta problema. Mentionez ca parintii mei locuiesc la tara si acei 200 mil inseamna foarte mult pentru ei. Tatal meu a avut un soc cand a aflat ce s-a intamplat. Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs!
Răspuns la discuția cine completeaza cartea de munca?
Multumesc mult!!! M-am linistit:) Este vorba de 4 ani de munca care nu apar in cartea de munca...
Buna ziua!

O scurta intrebare am si eu. Pana acum am fost angajata la 2 societati. Deoarece prima nu mi-a facut carte de munca, am fost la ITM, mi-am luat o adeverinta cu perioada, venituri etc si asa m-am angajat la a doua.
De la 1 august sunt somera. Tocmai am primit cartea de munca in care este completata doar perioada in care am lucrat la a doua firma.
Prima firma a dat faliment. CIne completeaza in cartea de munca acea perioada? Este suficienta acea adeverinta pentru somaj?

Multumesc!