Buna ziua!Numele meu este Andreescu Ruxandra.Am lucrat in cadrul unei societati in perioada 05.09.2006-24.04.2009.Am fost trimisa in somaj ,insa am demarat un proces impotriva intimatei Sc Cablul Romanesc,(fabrica la care am lucrat ca referent) pentru recuperarea salariilor compensatorii ,deoarece,la momentul la care am fost concediata am primit doar 2 salarii compensatorii,ci nu 3 asa cum era prevazut in contractul pe ramura si contractul colectiv de munca.Am obtinut acel al 3 lea salariu in urma procesului intentat,am primit suma de 1229 ron prin certificat de grefa,deoarece procesul s a finalizat la data de 05.03.2010 ,iar hotatarea am primit o abia la 3 luni dupa finalizare.In momentul de fata am aflat cu stupoare ca dosarul a fost redeschis de catre societatea la care am lucrat si se afla la curtea de apel ploiesti ,deoarece fostii angajatori doresc sa isi reprimeasca banii X-( pe care i am primit in drept 1229 ron.Nu stiu cum sa procedez deoarece procesul are loc pe 20.10.2010 ,eu nu am posibilitatea de a plati un avocat si in cazul in care societatea castiga dreptul de a recupera acesti bani ( care in fapt imi apartin,consider eu de drept ) ce se poate intampla?Mai mentionez ca hotararea pe care am primit o si pe care societatea si a fondat recursul este redactata eronat,continand numai date care apartin unei alte foste angajate,care a lucrat din 1973 si pana in 2009 ca masinist cablar.eu sunt nascuta in 1984 si am lucrat ca referent.Practic singura data valida din hotarare este cea referitoare la numele si adresa mea.Va multumesc anticipat,astept un sfat,va rog din inima si mai mentionez ca nu am nimic pe numele meu in cazul in care Doamne Fereste s ar ajunge la popriri,executari,etc
de asemeni rog insistent pe oricine ma poate ajuta cu un sfat sa nu ezite sa o faca deoarece sunt momentan intr o situatie f grea.cu pb de acasa,cu somajul...nu stiu ce sa fac sa fie bine....vreau sa scap de aceasta datorie....eos a preluat oricum repede datoria...fusesem contactata de cineva de la recuperare creante chiar de la ei de la banca,acordul de plata fiind la mom acela (mai 2009) de 3300 ron in 3 luni,din care am platit daca nu gresesc 2350...nu am chitantele la indemnana.acum chiar nu mai pot iar hartuirea de care observ ca se plange toata lumea o suport si eu la randul meu.le am spus f clar ca doresc sa platesc.este interesul meu sa o fac pt a redobandi candva calitatea de bun platnic...nu stiu daca sa ma simt norocoasa ca nu am nici un bun pe numele meu si nici un cont pe care se poate pune poprire sau sa ma gandesc cu groaza ca m ar putea da in judecata desi...telefoanele si somatiile scrise costa mai putin decat o plangere in justitie...multumesc anticipat tuturor celor care imi veti raspunde si celor care ati facut o deja.numai bine si mult noroc tuturor celor ce va aflati in situatia mea:( #-o
buna ziua!revin in legatura cu vesnica si omniprezenta pb...eos ksiX-( ...tocmai mi am verificat tel si ce vad??ce vad?? ''intelegerea de plata cu eos ksi nu a fost respectata.va somam pe aceasta cale sa achitati in maxim 3 zile suma restanta catre raiffeise.reamintesc ca acordul de p;lata cu dna de acolo a fost 100 ron pana la 31 aug,pe care nu i am avut,si apoi cate 400 ron/luna pana in decembrie a.c..totalul datorat este 1884 ron momentan.as vrea totusi sa inteleaga faptul ca sunt in somaj si 450 ron p luna se impart fffff greu.:(( #-o
va multumesc f mult pt raspuns!am mai auzit variante ca daca platesc cat am ei oricum vad bunavointa de plata,pe care de altfel le am si garantat o telefonic.ar trebui sa platesc 100 ron sapt aceasta pt datoria de la raiffeisen,insa nu posed aceasta suma,voi putea achita probabil 20 sau 30 ron.le am spus celor de la eos ca le pot face dovada somajului si a faptului ca doresc sa platesc.nu stiu cum sa mai vb cu ei.cea care mi a preluat dosarul pt vodafone a fost destul de maleabila,dar nu stiu daca doamna care a preluat dosarul raiffeisen este la fel...m au amenintat ei cu fel si chip...nu stiu ce repercursiuni pot exista...eu vreau sa fie bine pt ca neplata acestor datorii nu a survenit din rea vointa ciu din incapacitate..anul trecut am avut multe probleme si nici anul acesta nu s a lasat mai prejos...va multumesc inca o data pt sfat si daca se ppoate astept un raspuns mai detaliat si un sfat cum as putea aborda problema daca mai suna.mii de multumiri!:((
buna ziua!sunt intr o situatie disperata!cei de la eos ksi mi au preluat datoria catre vodafone,am inceput deja de 2 luni achitarea datoriei,insa este destul de mare,1500 ron iar culpa apartine fostului meu prieten care a ''binevoit'' sa imi foloseasca abonamentul...oricum fiind pe numele meu...insa vineri primesc din nou un apel de la cei de la eos #-o ,prin care sunt anuntata ca cei dea raiffeisen bank au trimis dosarul la ei pt recuperarea datoriei de 1800 :O ron,mentionez ca ultrior acestui fapt,fusesem contactata de raiffeisen bank pt a invceia un acord de achitare a intregului debit.3300 ron in 3 luni,zic ei cu reducere de 10% din cat ar fi trbuit sa platesc....prima luna am achitat o integral iar c ea de a 2 a 1050 ron,a 3 luna am intrat in imposibilitate de plata.toate acstea se intamplau in momentul in care eu deja intrasem in somaj,aprilie anul curent...asa ca dupa cum va puteti inchipui am incercat sa le explic celor de la eos ca cei 450 ron pe care ii primesc lunar nu i pot distribui integral catre ei...m au amenintat ca pot fi data in judecata...mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu iar creditul de la raiffeisen era de nevoi personale,obtinut in 2007,in valoare de 2600 ron.desi am achitat din intelegerea de plata 2150 cei de la raiifeisen au binevoit sa dea datoria la eos si cuantumul sa fie 1800 ron.sunt disperata,nu stiu cum sa procedez sa fie bine,vreau ca acest cosmar sa se incheie...