Buna ziua!Numele meu este Andreescu Ruxandra.Am lucrat in cadrul unei societati in perioada 05.09.2006-24.04.2009.Am fost trimisa in somaj ,insa am demarat un proces impotriva intimatei Sc Cablul Romanesc,(fabrica la care am lucrat ca referent) pentru recuperarea salariilor compensatorii ,deoarece,la momentul la care am fost concediata am primit doar 2 salarii compensatorii,ci nu 3 asa cum era prevazut in contractul pe ramura si contractul colectiv de munca.Am obtinut acel al 3 lea salariu in urma procesului intentat,am primit suma de 1229 ron prin certificat de grefa,deoarece procesul s a finalizat la data de 05.03.2010 ,iar hotatarea am primit o abia la 3 luni dupa finalizare.In momentul de fata am aflat cu stupoare ca dosarul a fost redeschis de catre societatea la care am lucrat si se afla la curtea de apel ploiesti ,deoarece fostii angajatori doresc sa isi reprimeasca banii X-( pe care i am primit in drept 1229 ron.Nu stiu cum sa procedez deoarece procesul are loc pe 20.10.2010 ,eu nu am posibilitatea de a plati un avocat si in cazul in care societatea castiga dreptul de a recupera acesti bani ( care in fapt imi apartin,consider eu de drept ) ce se poate intampla?Mai mentionez ca hotararea pe care am primit o si pe care societatea si a fondat recursul este redactata eronat,continand numai date care apartin unei alte foste angajate,care a lucrat din 1973 si pana in 2009 ca masinist cablar.eu sunt nascuta in 1984 si am lucrat ca referent.Practic singura data valida din hotarare este cea referitoare la numele si adresa mea.Va multumesc anticipat,astept un sfat,va rog din inima si mai mentionez ca nu am nimic pe numele meu in cazul in care Doamne Fereste s ar ajunge la popriri,executari,etc
Cum ati primit banii in baza unei hotarari care contine anumite erori ? (citez : hotararea pe care am primit o si pe care societatea si a fondat recursul este redactata eronat,continand numai date care apartin unei alte foste angajate,care a lucrat din 1973 si pana in 2009 ca masinist cablar)
Atunci , banuiesc ca recursul anagajatorului este fondat .. intrucat dvs nu aveati cum sa proimiti acesti bani daca in hotarare apare datele acelei salariate si nu ale dvs.
Sentinta civila
mirrella65
In urma unei Hotarari definitive si irevocabile, societatea la care am fost salariata trebuie sa imi plateasca c/v a sase salarii brute negociate si cheltuieli ... (vezi toată discuția)