buna seara ,acum 6 luni am facut o cerere la asociatioa de locatari pt repararea acoperisului deoarece stau la et 4/4 si imi curgea in casa , acestea mi-au spus ca asociatia nu are bani si ca trebuie sa repar din banii proprii iar apoi urmand ca banii sa fie recuperati de la ceilalti proprietari ,am reparat din banii mei am dus toate chitantele la asociatie dar nici pana in ziua de azi nu am recuperat nici un ban ,as vrea sa imi spuneti cum pot sa recuperez acesti bani pe cale legala.va multumesc
Buna ziua.Dupa terminarea indemnizatiei de crestere a copilului am intrat in somaj deoarece patronul nu mai avea nevoie de personal am avut dreptul la 6 luni de somaj din care am stat doar 3 luni deoarece am inceput sa lucrez la acelasi patron cu un contract determinat de 6 luni urmand sa mai continui inca 3 luni de somaj dupa cele 6 luni insa eu nu mi-am depus actele pt somaj dupa terminarea contractului si m-am angajat la o alta firma dar unde am stat doar 1 luna si am plecat la demisie ,intrebarea mea e daca mai pot sa imi depun pt continuarea celor 3 luni de somaj?Va multumesc
va multumesc pt raspunsuri,cat despre cat despre compensatia cu un salariu nici nu ma gandesc pt ca sunt convinsa ca nu o sa vad asta nici in vise ,desi sunt data afara pe motiv ca nu sunt clienti si nu are cu ce sa ma plateasca ,
sunt in concediu maternal iar pe 29 copilul implineste 2 ani ,va trebui sa incep pe 29 munca sau pe 30,deoarece sefa mi-a zis sa lucrez de pe data de 29 si tot in aceeasi si sa imi dea preaviz 20 de zile,si as mai vrea sa stiu daca am dreptul in aceste 20 de zile la un program de 8 ore deoarece ea a zis ca nu imi poate oferi acest program si va trebui 16 ore.va multumesc
la mine problema este mai complicata dar sper sa ma fac inteleasa si sa primesc un raspuns.mama mea a murit in urma cu 19 ani si am ramas 4 frati cu tatal nostru care la scurt timp a vandut apartamentul care era cumparat cu mama,apoi a cumparat o casa cu banii luati de pe apartament timp in care a stat in concubinaj dupa cativa ani sa casatorit legal cu aceasta femeie,mentionez ca, casa este trecuta pe numele tatalui meu,si atunci cand a vandut apartamentul unul din fraTI ERA MAJOR DAR NU a dat nici o semnatutra,ei au un copil impreuna dar nu e trecut pe numele tatalui meu,problema este urmatoarea: aceasta femeie l-a convins pe tatal meu,nefiind trecuta pe actele casei sa faca un contract de vanzare cumparare fetei pe care o au impreuna,intrebarea mea este daca putem face noi ceilalti frati ceva care sa il oprim legal sa faca acest pas,daca avem si noi un cuvant de spus si cum am putea sa facem acestn lucru pe cal;e legala.VA MULTUMESC !