avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate Iura Adrian

Activitate Iura Adrian

deci treaba sta asa,
eram in localitate ma angajez in depasire regulamentar,si el evita o groapa si se baga in fata mea ,eu franez si la a 2 tentativa de depasire il agat unpic,chestia cu agatatu sa intamplat la axul drumului ,deoarece iara nu a putut trage mai in drepta deoarece a venit un om,el nu a semnalizat nimic?
cine e vinovat?
Discuție ajutor
deci eu de o luna am cumparat o masina din spania si am inmatriculato pe mine acolo.Acuma doresc sa o inmatriculez in romania .Pot sa radiez masina din spania fara sa merg acolo daca da cum ?pentru radiere ce acte sunt necesare?

de cateva luni o cunostinta a inmatriculat o masina tot asa ca si in faza mea !!masina era adusa din franta si nu a fost nevoit sa mearga sa o radieze in franta !si a putut sa o inmatriculeze

multumesc anticipat
Răspuns la discuția ajutor
mai am o intrebare!dupa demisie in termen de cate zile trebuie sa-l dau in judecata ?am un termen limita?
sunt salariatul care nu am luat concediu de odihna .multumesc pentru timpu acordat si scuzati pentru deranj
pentru a nu mai primi bani de concediu daca a trecut de anul 2008
si nu exista ceva exceptii de ordine interioara la unele firme particulare?
deci cum fac sami primesc bani de pe concediu unde il reclam ?el mia spus ca nu am dreptul deoarece a trecut anul 2008
deci pot primi bani de concediu?daca din ziua de azi nu mai lucrez ?daca da cum fac ?
multumesc anticipat
Discuție ajutor
io am lucrat din luna martie 2008 pana in prezent ,,iar pe anul 2008 nu am primit concencediu deloc ....seful meu mia spus ca nu mai am dreptul la concediu pe anul 2008 este adevarat?
Discuție urgent
daca seful meu refuza sa-mi plateasca bani de concediu si eu doresc sa parasesc firma respectiva unde il reclam?