avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

daca seful meu refuza sa-mi plateasca bani de concediu si eu doresc sa parasesc firma respectiva unde il reclam?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:49, 31 August 2009
O reclamatie puteti face la ITM.
Pentru recuperarea drepturilor salariale restante va adresati instantei de judecata - Tribunal. Fiind un litigiu de munca, acesta este scutit de taxa de timbru si timbru judiciar.
Inspectoratul Teritorial de Munca
Faceti petitie la ITM si daca dupa ce plecati nu va plateste, ii dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul sa faca asa ceva ? affraid affraid De cateva luni sunt angajat la o firma de confectii.Ca toata lumea am semnat un contract...pe un anume salariu...etc. , treaba e ca salariul ala nu prea ... (vezi toată discuția)
Competenta itm ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! un control efectuat angajatorului de catre itm poate dispune plata unei sume ,oprite angajatului din salariu nejustificat? mai precis unui angajat ... (vezi toată discuția)
Poate angajatoul sa imi retina din salariu? Nadia Guzun Nadia Guzun in cazul in care o persoana, la initiativa angajatorului, in perioada de proba, efectueaza un curs de pregatire profesionala, in valoare de 600 ron, la ... (vezi toată discuția)