avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate armemau

Activitate armemau

Răspuns la discuția Va rog sa-mi dati un sfat!
Dupa ANI ar fi trebuit sa puneti punct.Nu am nevoie de parerea dvs.ci de ceea ce spune legea.va multumesc!
Buna ziua.Am si eu o mica probleme.In anul 2009 am pierdut procesul cu proprietarul imobilului in care locuiam si stiind ca voi pierde (era normal find imobil nationalizat) am facut in 2008 un credit ipotecar si am cumparat un apartament.Nu era inca "criza",lucram in Italia si avand posibilitatea sa-mi cumpar am cumparat. Acum problema e ca nu prea mai lucrez,bani nu prea mai am ca sa duc mai departe creditul si drept urmare am fost la primarie ca sa-mi cer dreptul de a primi o locuinta (asa cum au primit si vecinii mei evacuati din acelasi imobil) dar acolo mi sa spus ca nu mai am acest drept eu find propietar.Mentionez faptul ca nu am avut un imobil dat de stat pe care sa il instrainez in vreun fel .SI nici un altul dobandit prim "n" motive in afara de cel ipotecat de banca.Intrebarea mea este daca cei de la primarie au dreptate sa-mi refuze cererea si ce e de facut,adica daca mai este vreo sansa de a obtine o casa sociala.Va multumesc!
Răspuns la discuția Facturare Comunitate PFA
Va multumesc inca o data pentu raspuns . Am pus aceasta intrebare deoarece cineva(o d-na contabil) imi spunea ca nu poti avea PFA in Romania si desfasura activitatea in Italia, ca in acest caz trebuie deschisa afacerea acolo. Din raspunsul dvs. inteleg ca acest lucru este posibil.Stima!
Buna ziua! As avea si eu o nelamurire in legatura cu cazul meu. As vrea sa-mi fac un PFA cu care sa pot factura in Comunitatea Europeana ,respectiv Italia. Obiectul facturarii ar fi mana de lucru pe care o prestez in acea tara pentru o firma de acolo.Este posibil asa ceva? Va multumesc pentru raspuns!
Discuție Costuri PFA
Buna ziua! As dori sa stiu care ar fi taxele pe care trebuie sa le platesc ca PFA in cazul in care pe o perioada de timp nu fac profit. Ma refer la CAS si asigurari sociale.
Buna ziua!
1.Care sunt costurile lunare ale unui PFA in cazul in care pe o perioada de timp nu se factureaza nimic?
2. Se poate deduce din profit rata la banca pe apartament in cazul in care acesta este sediul ?
Va multumesc!
Buna ziua!

1.Se pot emite facturi in exterior ,respectiv Comunitatea Europeana?

2.Avand in vedere ca in exterior nu pot factura "plus TVA" e valabil plafonul de 35.000 euro de la care sunt obligat sa platesc eu TVA?

Va multumesc!