avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela.niciu

Activitate mihaela.niciu

Doar numirea comisiilor de examen, durata de 10 zile lucratoare pentru depunerea și selectia dosarelor nu.
Buna ziua, in contextul OUG 34 din 2023 se mai poate derula un examen de promovare pentru salariati
Răspuns la discuția Salariati in perioada insolventei
Chiar am nevoie de vreo parere, mi se pare oricum o situatie extrem de ciudata, asa ca va rog mult, poate cineva a mai intalnit?
Răspuns la discuția Salariati in perioada insolventei
Da.
3 salariati ai unei societati comerciale aflate in insolventa, nu si -au primit salariile in ultimii 3 ani. Societatea se afla sub administrarea unei societati de lichidatori. Ce se poate face pentru plata salariilor restante?
Discuție pensii
pana cand se aplica reducerea varstei standard de pensionare cu anii lucrati in grupele I sau II de munca, care este baza legala?
Pentru executarea unei creante rezultata din BO refuzate la plata investite cu formula executorie s a incheiat un contract de executare silita. S-a platit onorariul in intregime. Executorul bineinteles ca nu a facut sau cel putin nu a dovedit in nici un fel ca a facut vreun act de executare. Ultrior, societatea debitoare a intrat in faliment. In contract, executorul grijuliu specifica „daca debitorul este supus procedurii insolventei actiunile judiciare se suspenda de drept si desigur nu se va putea solicita restituirea onorariului“.
In aceste conditii mi se cere sa obtin restituirea macar in parte a onorariului executorului. Daca aveti ceva idei sa ma puteti ajuta?
Răspuns la discuția proces verbal de divergenta
Va multumesc.
Procesul verbal de divergenta se foloseste in contractele comerciale? si in ce fel? mai este o forma actuala si trebuie urmat de alt document sau este suficient daca se inscriu in el formele finale ale prevederilor dezbatute?
Problema este motiv suficient, pentru ca am inteles ca politisti pot aduce drept dovada inregistararea, iar pentru ca este o simpla chestiune de fapt, usor de acoperit, n -ar fi cine stie ce sansa sa castigi.