avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate Irina Sfrijan

Activitate Irina Sfrijan

Nu avem nici un dosar pe rol.
Cum se poate obtine un certificat de grefa pentru asociatie de proprietari? Certificatul este cerut de banca. Multumesc!
In blocul nostru s-a vandut un apartament la licitatie publica: nu s-a solicitat adeverinta de la asociatie privitor la datorii, este legal?
Buna seara,
Este legal sa fii administrator la doua asociatii de proprietari ?
Discuție Ajutor deces
Buna dimineata
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : cum poate asociatia de proprietari sa acorde un ajutor banesc de deces familiei unui locatar ?
Multumesc.
Discuție SOMAJ TEHNIC
Buna seara,
Lucrez la un institut de cercetare si, cu contract de munca de doua ore, la o firma; daca de la institut sint trimisa in somaj tehnic, ce se intimpla cu celalalt loc de munca? Multumesc
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am absolvit o scoala postliceala de asistenti farmacie in 2006, nu am profesat - sint doar inscrisa in ORDINUL ASISTENTILOR- acum sint somera dar am gasit un post de asistenta la o farmacie; stiam ca daca 3 ani nu profesezi, nu mai ai acest drept. Asa este? Am sanse sa ma pot angaja?
Va cer din nou ajutorul. Trebuie sa zugravim casa scarilor; trebuie sa o facem neaparat cu o firma sau se poate si cu persoana fizica neautorizata ? Multumesc.
Buna seara
Va rog sa ma ajutati: daca trebuie sa inlocuim vechiul interfon cu unul nou, avem deja ofertele firmelor, care calculeaza pretul pe apartament, cum vor plati proprietarii, avin d in vedere ca in bloc sint apartamente cu 2,3 si 4 camere?