Buna dimineata
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : cum poate asociatia de proprietari sa acorde un ajutor banesc de deces familiei unui locatar ?
Multumesc.
Buna seara,
Lucrez la un institut de cercetare si, cu contract de munca de doua ore, la o firma; daca de la institut sint trimisa in somaj tehnic, ce se intimpla cu celalalt loc de munca? Multumesc
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am absolvit o scoala postliceala de asistenti farmacie in 2006, nu am profesat - sint doar inscrisa in ORDINUL ASISTENTILOR- acum sint somera dar am gasit un post de asistenta la o farmacie; stiam ca daca 3 ani nu profesezi, nu mai ai acest drept. Asa este? Am sanse sa ma pot angaja?
Va cer din nou ajutorul. Trebuie sa zugravim casa scarilor; trebuie sa o facem neaparat cu o firma sau se poate si cu persoana fizica neautorizata ? Multumesc.
Buna seara
Va rog sa ma ajutati: daca trebuie sa inlocuim vechiul interfon cu unul nou, avem deja ofertele firmelor, care calculeaza pretul pe apartament, cum vor plati proprietarii, avin d in vedere ca in bloc sint apartamente cu 2,3 si 4 camere?