avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate miky76

Activitate miky76

Cum pot afla pretul unu apartament trecut in contractul de vanzare-cumparare cu uzufruct viager pe care parintii mei l-au vandut unui nepot (de frate)??Mentionez ca actul s-a facut la un notar public,iar in extrasul de informare nu se specifica pretul.Multumesc!
Parinti mei au vandut un apartament cu doua camere cf 1 unui nepot de frate din partea mamei cu contract de vanzare-cumparare cu rezerva uzufruct viager in favoarea lor.Am aflat acest lucru cerand un extras de informare,iar actul a fost redactat deun notar public in 2002.Tatal meu a murit in 2006 ,iar mama traieste dar nu vrea sa-mi dea nicio explicatie .Mentionez ca acest nepot in anul 2002 abia implinise 18 ani si nu avea de unde sa-i plateasca o suma atat de mare si anume 10.000$ .Daca in extrasul de informare nu se specifica NICI UN PRET ,inseamna ca acest act este o donatie deghizata??Ce as putea face??Se poate anula un astfel de act??Multumesc anticipat!

Parinti mei au vandut un apartament cu doua camere cf 1 unui nepot de frate din partea mamei cu contract de vanzare-cumparare cu rezerva uzufruct viager in favoarea lor.Am aflat acest lucru cerand un extras de informare,iar actul a fost redactat deun notar public in 2002.Tatal meu a murit in 2006 ,iar mama traieste dar nu vrea sa-mi dea nicio explicatie .Mentionez ca acest nepot in anul 2002 abia implinise 18 ani si nu avea de unde sa-i plateasca o suma atat de mare si anume 10.000$ .Daca in extrasul de informare nu se specifica NICI UN PRET ,inseamna ca acest act este o donatie deghizata??Ce as putea face??Se poate anula un astfel de act??Multumesc anticipat!
Contractul de vanzare cumparare cu uzufruct viager facut unui nepot de frate se poate considera donatie avand in vedere ca am un copil infiat cu efecte depline?Ar putea castiga fiica mea adoptiva apartamentul daca il da in judecata pe nepotul meu dupa decesul meu?Multumesc...
buna ziua!Am si eu o intrebare legata de o proprietate a parintilor mei. Mai exact am fost infiata e sora tatalui meu in anul 1990 si imediat dupa ce au iesit actele statul ia dat un ap. cu 2 camere intre timp m-am casatorit si nu am mai locuit cu ei.Tatal adoptiv a murit in 2006 iar atunci mi s-a spus ca nu mai am niciun drept acolo.Luna aceasta am cerut un extras de carte funciara si am aflat ca parintii mei adoptivi au vandut ap. varului meu cu contract vanzare cumparare cu uz viager in favoarea lor din anul 2002.Mentionez ca nu am stiut nimic deoarece nu au tinut legatura cu mine si vreau sa stiu daca mai am vreun drept acolo avand in vedere ca au trecut 7 ani .Multumesc:(