buna ziua!Am si eu o intrebare legata de o proprietate a parintilor mei. Mai exact am fost infiata e sora tatalui meu in anul 1990 si imediat dupa ce au iesit actele statul ia dat un ap. cu 2 camere intre timp m-am casatorit si nu am mai locuit cu ei.Tatal adoptiv a murit in 2006 iar atunci mi s-a spus ca nu mai am niciun drept acolo.Luna aceasta am cerut un extras de carte funciara si am aflat ca parintii mei adoptivi au vandut ap. varului meu cu contract vanzare cumparare cu uz viager in favoarea lor din anul 2002.Mentionez ca nu am stiut nimic deoarece nu au tinut legatura cu mine si vreau sa stiu daca mai am vreun drept acolo avand in vedere ca au trecut 7 ani .Multumesc:(
Faptul, ca parintii Dvs. adoptivi au vandut apartamentul in 2002 este intr-adevar o problema destul de mare, deoarece astfel apartamentul respectiv a iesit din masa succesorala cu titlu oneros. In acest context s-ar putea, ca intr-adevar nu aveti nici un drept acolo. Ar fi o idee buna sa consultati un avocat.
Drept la proprietate
girl76
Buna ziua!Am o mare nelamurire in privinta parintilor mei adoptivi care m-a infiat in 1990 fiind minor atunci,deoarece aveau o garsoniera pe atunci iar dupa ... (vezi toată discuția)
Drept la proprietate
girl76
Buna ziua!Mai exact am fost infiata de sora tatalui meu in 1990 la vremea respectiva aveau o garsoniera iar dupa ce s-au facut actele de adoptie statul i-a dat ... (vezi toată discuția)