Da sunt in aceeasi situatie. Pe linkul acela la "Recuperare creante" se refera larecuperare creante numai in Romania ,nu si de la clienti rauplatnici din alte tari ca de ex.Slovacia.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca la societatile in reorganizare juridica se mai foloseste taxare inversa,conform art.160 din vechiul cod fiscal ?
Este vorba despre o societate cu activitate de productie in domeniul prelucrarii lemnului.
Va multumesc pt.raspuns.
Gina
In data de 28 ianuarie s-a aprobat legea pentru concediu de maternitate 100% si prelungirea acestuia cu 6 saptamani? Doresc sa stiu daca este adevarat si de cand intra legea in vigoare si pentru cine se aplica? Informatia aceasta o am din mass-media. Eu la data de 1 februarie imi inchei concediul de maternitate. Beneficiez si eu de acest concediu?
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii si ce trebuie sa fac pentru a trece 4 muncitori in somaj tehnic? Exista avantaj pentru societate sau pentru muncitori?
Am fost angajata la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata,cu timp de lucru 2 ore timp de 5 ani.Societatea si-a restrans activitatea si mi-a desfacut contractul de munca cu art.65/1.A.J.F.O.M. Brasov nu mi-a acordat ajutor de somaj.
Este posibil? La varsta de 57 ani imi este foarte greu sa gasesc ceva de lucru,si nu am nici un venit.