avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate dara25

Activitate dara25

Buna ziua,
As dori sa stiu daca un PFA suspendat in toamna lui 2017 mai trebuie sa depuna declaratia 600. Multumesc!
Buna seara,
In curand trebuie sa imi depun dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului. Lucrez in bucuresti si am buletin de bucuresti, dar rec
ent am aflat de la munca faptul ca angajatorul mi-a platit contributiile, inclusiv sanatatea in sibiu (la momentul angajarii aveam buletin de sibiu). Dintr-o discutie a sotului cu o proaspata mamica, am aflat ca si ea era in aceeasi situatie si ca a trebuit sa aduca la dosar (in bucuresti) o dovada din localitatea de unde i s au virat cotizatiile de catre angajator. Problema e ca nu a retinut de la ce institutie si despre care cotizatii era vorba (sanatate sau altele). Stie cineva ceva in acest sens?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
@Cornel,
Stiu unde se depun dosarele...dar de acolo ele pleaca spre aprobare in alta parte. Intrebarea mea era daca impacteaza cu ceva faptul ca toate contributiile aferente salariului mi se platesc de catre angajator in sibiu, chiar daca intre timp buletinul meu a fost facut pe bucuresti (amgajatorul e tot din bucuresti)
Stiti cumva numele institutiei unde se duc dosarele depuse pt indemnizatie la aprobat si care face si platile? Multumesc
Sunt nevoita sa va contrazic. In tot acest am beneficiat de retete compensate din partea medicului de familie. Am fost chiar si internata prin casa de sanatate, concedii medicale etc. Chiar nimeni nu stie la ce institutie as putea adresa o intrebare in acest sens? Multumesc
Datele la angajator au fost actualizate inca din momentul schimbarii buletinului, dar cotizatiile s-au facut tot catre sibiu. Recent am aflat ca ar fi trebuit sa solicit eu angajatorului in scris sa imi faca plata catre casa din bucuresti. Stiti cumva la ce institutie m-as putea interesa? Medicul de familie in momentul de fata este in bucuresti.
Buna seara, as avea nevoie de o informatie. In cateva luni o sa imi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului. Domiciliul il am in bucuresti, dar recent am aflat ca firma unde lucrez de vreo 4 ani imi vireaza toate contributiile aferente la Casa de sanatate din sibiu ( acum ceva ani, la momentul angajarii aveam buletin de sibiu). Buletinul de Buc. l-am facut la vreo 2 ani dupa, dar pentru ca nu am solicitat angajatorului, acesta a continuat sa plateasca spre Sibiu. Intrebarea mea este daca as preintampina vreo dificultate in acordarea indemnizatiei in acest context - buletin de capitala in ultimii 2 ani, dar cotizatiile virate in sibiu. Eventual, unde as putea adresa o intrebare in acest sens. Va multumesc!
Răspuns la discuția Apometre cu citire radio
Decizia nu s-a luat intr-o nicio adunare, asta e una dintre probleme. Avem foarte multe nemultumiri fata de acest presedinte, dar lumea e prea comoda. Astazi am aflat din gura dansului ca este o decizie luata de comitetul executiv, ceea ce nu mi se pare normal, nefiind o situatie de urgenta. Cand i-am reprosat asta, a raspuns ca ar fi fost urgenta ca se fura apa. Se fura apa in conditiile in care in 3 ani de cand stam aici a venit sa citeasca apometrele o singura data. Consider ca a facut un abuz.
Daca ati fi citat cum trebuie intrebarea mea de mai sus.... intrebam daca cei care refuza sa isi monteze acest tip de apometre, vor fi trecuti la pausal (chiar daca au apometre dar fara citire radio). Si daca pierderile vor fi suportate de toti locatarii sau doar de cei care nu au apometre cu citire radio.
Dl. Grecu, masurarea campului electromagnetic a fost facuta de firma autorizata. Nu sunt multe pe piata. Agresivitatea si presupunerile dvs in acest context nu isi au rostul. Tocmai am mentionat mai sus ca nu a existat nici o sedinta pe subiectul apometrelor. Ce dumnezeu, suntem un bloc cu o singura scara. Apropo, la dvs unde exista si apartamente fara contorizare radio, acestea platesc la pausal? Suporta si pierderile sau acestea se suporta de toate apartamentele? Multumesc!