avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Georgian_007

Activitate Georgian_007

Răspuns la discuția Santaj cu poze intime
Cu siguranta putini stiu de existenta programelor de wiping cu ajutorul carora informatiile pot fi sterse in mod securizat (nu mai pot fi recuperate). Nefiind o profesionista, initiatoarea topicului a considerat ca o simpla formatare a rezolvat totul. Asta nu este o neglijenta.
Recuperarea unor date care nu iti apartin poate fi interpretate ca si gasirea unui obiect. Poti sa-l pastrezi sau poti sa-l folosesti in scopuri nelegale (ex: am scotocit prin casa cumparata de mine si am gasit un pistol. Pot sa-l distrug sau pot impusca pe cineva)
Precizare : Exemplul este fictiv.
Răspuns la discuția Blocare cont yahoo
Exista programe tip keylogger. Acestea se instaleaza pe un calculator/laptop si memoreaza TOATE parolele utilizate. Dati un Google pentru keylogger si veti vedea cate programe de acest gen exista. Bineinteles ca exista si alte metode dar aceasta este cea mai simpla,utilizata de un "apropiat" care se poate folosi cateva minute de computerul dvs..
Bineinteles. Poti de asemenea sa accesezi [ link extern ] /.
Acolo alegi optiunea "My account has been hacked, and I can’t login."
Apoi in pagina urmatoare alegi ultima optiune ("My account may have been compromised"). Si daca vrei sa incerci si alta posibilitate, trimite si un email la "account-security-help@cc.yahoo-inc.com" unde in termeni politicosi vei expune problema.
Intra pe adresa "[ link extern ] .
Buna ziua
Fiul meu este membru al asociatiei familiale pe care o detinem. Are un punct de lucru cu specific frizerie intr-o locatie (camera) pe care a inchiriat-o legal de la proprietarul unui imobil.
Cheltuielile fiind cam mari, doreste sa incheie un contract (indiferent de forma) cu o alta persoana fizica autorizata (pfa,if) astfel incat fiecare sa-si desfasoare activitatea independent cu case de marcat proprii dar sa imparta chiria in mod egal fara a necesita modificarea contractului de inchiriere.
Ce tip de contract imi sugerati?

cu stima,
Georgian Craciun
Răspuns la discuția Schimbare sediu social
Multumesc pentru sfaturi. Maine am sa merg sa ma interesez.
Si daca nu este facuta cartea funciara ?
Va multumesc pentru precizare domnule consilier juridic.

cu stima,
Buna ziua

Am o intreprinere familiala si doresc sa-i mut sediul social la domiciliul mamei mele.
Stiu ca trebuie sa inchei un document cu ea la notariat dar nu stiu ce fel de contract sa inchei ca sa pot deduce cheltuielile proportional cu suprafata .
Intrebarea mea este : pot sa inchei cu mama mea contract de comodat? Eventual o alta forma de contract ?

cu stima,
Discuție Angajare
O societate comerciala are nevoie de 2(doi) angajati. Se da un anunt in ziar precum ca societatea are nevoie de 10 angajati.
Exista aici o incalcare a legii ?