:oops:eroare #-o aportul poate fi in numerar, in natura-adik bunuri imobile, mobile corporale sau incorporale si treb sa fie evaluabile d p d v economic; si aport in munca si acesta este permis numai in cazul asociatilor din soc in nume colectiv si asoc comanditati din soc in comandita- si, in acest scop aportul in prestatii in munca/servicii trebuie evaluat si precizat in actul constitutiv.
chiar interesant... eu am lucrat cu contract pe o perioada determinata la APIA...tocmai pt a introduce datele fermierilor mici in program in jud TR si din cate stiu aceste demersuri de faceau pana in luna mai , nu stiu exact, cert este k noi aveam termen pana pe 9 iunie sa introducem datele fermierilor in program, date care ajungeau direct la Buc pt a se da acceptul. Si, din cate stiu de cei carora nu le-am introdus dosarele deoarece au intarziat si le-au depus mai tarziu treb sa se ocupe angajatii apia, funct pub de acolo dar si acestia au avut un termen limita. :(
Cum se poate afla daca sunt posturi scoase la concurs in judetul in care vrei sa fii repartizat??? se poate afla inainte de a intra la SNG sau doar dupa examenul final???:">