avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate danielpop86

Activitate danielpop86

buna ziua, am o intrebare, am achizitionat un autovehicul adus din strainatate neimatriculat ro, si de la cine am cumparato nu avea contract cu strainul decat mi-a dat un formular in alb de contract strain pe care la-m completat eu si la-m semnat si la vanzator si la cumparator intre mine si strain direct, pt a putea obtine autorizatie circulatie numere rosii, de ce pot fi acuzat daca se descopara, mentionez ca sunt des intalnite asemenea cazuri pe la birouri de copiat acte
multumesc
Răspuns la discuția Infiintare asociatie
multumesc pentru raspunsul prompt, cele bune
buna ziua, am citit legislatia in vigoare si nu am gasit reglementarea care ma intreseaza respectiv: pentru infiintarea unei asociatii a crescatorilor de animale este necesara o persoana cu studii de specialitate in domeniu sau nu, multumesc anticipat si un an mai bun tuturor utilizatorilor avocatnet
Răspuns la discuția problema minor
multumesc pentru raspunsuri, aceeasi recomandare ia-m facuto si eu mamei, cele bune
Discuție problema minor
va rog sa ma ajutati intr-o problema, un copil minor a fost incredintat dupa divort prin hot a instantei tatalui, stabilind pentru mama program de vizitare si de a lua copilul in vacanta, acum dupa terminarea perioadei petrecute la mama copilul nu mai vrea sa vina la tata ci vrea sa ramana la mama, copilul are 7 ani, iar mama a apelat la primarie cu aceasta problema, ce se poate face in acest sens.
multumesc
Răspuns la discuția drept de servitute
multumesc pentru raspunsuri, pana la urma ne-am iteles sa il despagubesc pentru eventualele daune cauzate de trecere, dupa intervetia primarului si a ocolului. numai bine
buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un sfat, tatal meu este titularul unei autorizatii de exploatare a unei partide de lemn pe picior, lemnele trebuie trase pe terenul proprietate a unei persoane fizice, persoana care nu doreste sa-l lase sa treaca, exista vreun demers de a putea trece peste ecel teren fara acordul persoanei respective, ventual ceva servitute de trecere, multumesc anticipat
im-i puteti spune va rog si temeiul legal in cazul in care trebuie facuta licitatie. unde este prevazut obligativitatea licitatiei.
multumesc pentru timp
buna ziua tuturor, am o nelamurire: in cazul in care o asociatie a crescatorilor de animale intentioneaza sa execute ceva lucrarii din subventii primite de la stat pentru teren, este necesar sa se organizeze licitatie publica?? sau este suficienta hotararea membrilor din ascociatie ca lucrarile sa se efectueze cu o anumita societate comerciala. multumesc anticipat