avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... problema minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

problema minor

va rog sa ma ajutati intr-o problema, un copil minor a fost incredintat dupa divort prin hot a instantei tatalui, stabilind pentru mama program de vizitare si de a lua copilul in vacanta, acum dupa terminarea perioadei petrecute la mama copilul nu mai vrea sa vina la tata ci vrea sa ramana la mama, copilul are 7 ani, iar mama a apelat la primarie cu aceasta problema, ce se poate face in acest sens.
multumesc
Cel mai recent răspuns: danielpop86 , utilizator 15:33, 11 August 2011
nu are ce sa faca decat sa ceara reincredintarea copilului in instanta.
cred ca pana atunci, va trebui sa duca pe cel mic la tata
Singura solutie indicata este o cerere de reincredintare in instanta daca s-au schimbat temeiurile care au stat initial la baza luarii hotararii de incredintare catre tata...
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
multumesc pentru raspunsuri, aceeasi recomandare ia-m facuto si eu mamei, cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!proces pentru drept de vizita si castigarea custodiei koreh silvia koreh silvia In urma cu cateva luni,prin 9 martie 2010,s-a terminat procesul pentru pensie alimenatara a copilului meu rezultat dintr-un concubinaj de 2 ani. Fostul ... (vezi toată discuția)
Programul de vizita al parintilor ContSters145367 ContSters145367 nepotica mea a fost incredintata la varsta de 2 ani tatalui dupa ce mama ei a bagat divort si a parasit domiciliul.in luna decembrie anul trecut l-a dat pe ... (vezi toată discuția)
Divort "international" lbaghera lbaghera Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Sotia mea a plecat in strainatate cu copilul in varsta de 4 ani si jumatate anul trecut, ... (vezi toată discuția)