avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_adry

Activitate ioana_adry

Buna ziua,
Am o situatie cu o factura de vanzare intocmita de un angajat cu contabila clientului la care am facut factura, factura continand urmatoarele pozitii:
1. cotravaloare transport ex 5000 lei+tva
2. compensare motorina conf. ctr ex. -2000 lei+tva,
Total factura: 3000 lei+tva.
Mentionez ca, compensarea cu motorina vine dintr-un card pe numele clientului, dar motorina e folosita de mine.
Eu fiind microintreprindere la cat aplic cota de 3%, la 5000lei, sau la 3000 lei???
Multumesc anticipat!

Discuție RIP SI RC PFA
Este adevarat ca nu se mai parafeaza registrul de incasari si plati si registrul de control pt PFA? Registrul de control l-am luat de la Finante si nu mi-a zis nimeni ca trebuie parafat si nici nu a pus vreo stampila pe el.....????multumesc anticipat
Discuție pfa registru
dak un PFA si-a luat in loc de "registrul de incasari si plati", "registrul de casa", trebuie neaparat schimbat?..nu putem lasa si primul format?..practic e acelasi lucru...nu??ms anticipat
Răspuns la discuția anulare facturi control
multumesc mult pentru informatii!!!!
facturile (furnizor) au fost anulate in urma controlului...din lipsa datelor de identificare..asa srcie in raport
dar asta evidenteaza valoarea impozitul si majorarile de intarziere nu si facturile anulate...asta stiam..cu facturile anulate e mai greu...multumesc!
Cum este corect?....Am avut control in urma caruia mi s-au anulat cateva facturi de furnizori (achizitie marfa ) din anii precedenti (2005,2006,2007) in val aprox de 2000 lei care mi-au dus la o majorare de impozit de profit si penalitati de intarziere...... mentionez ca soldul facturilor (401) este 0....asa am preluat-o... si nu sunt f sigura de evidenta si operarea lor in contabilitate...va rog un mic ajutor din partea voastra...plsssss...multumesc anticipat!!1