Buna ziua,va rog daca aveti cunostinta cum as putea reduce rata la banca lund in calcul ca nu am servici in romania din anul 2009? Nu este un credit ipotecar ci doar de nevoi personale cei drept cam mare.Daca aveti o sugestie o parere sau cum as putea face o cere pentru reducerea ratei fara reesalonare.
Va multumesc anticipat.
Buna seara domnu av.Porcmarci,eu sunt parata ,ceace nu inteleg cu ce bani raman eu ptr ca avocata mea spune ceva de suma de 2500lei.Aici nu inteleg eu, o garsoniera cumparata jumatate jumatate iar eu primesc doar suma de 2500???
Aceasta era intrebarea corecta.
Va multumesc
Buna seara imi cer scuze daca nu ma-m facut inteles eu parata am avut o garsoniera cumparata cu cineva , sa deschis un proces sa solutionat in iunie eu nu sunt tara din luna mai pana acum nu am vazut alta solutionare decat cea dupa internet ,avocata mea stia acelasi lucru.Acum imi spune ca la dosar este ceva de genul acesta dar reclamantul trebuie sa-imi de doar 2541lei .Iar eu inteleg alt ceva din aceasta hotarare care am scriso mai sus ,ce stiu sigur ca nu a fost facut recurs.
Sper ca am fost pe intelesu dumneavoastra,daca ma puteti intreba ce exact dorit sa mai aflati.Va multumesc
Buna seara.nu inteleg un lucru din aceasta hotarare judecatoreasca va rog datimi dvs citirea corecta a aceste hotarari:
"Dan - reclamant
Elena - parat
Admite în parte cererea principală şi cererea conexă .Constată că părţile au dobândit în cote de ½ fiecare dreptul de proprietate asupra apartamentului nr. 312 , imobil în valoare de 37.805 lei (8.900 euro) conform raportului de expertiză tehnică în specialitatea construcţii efectuat de expert Frunză Felicia. Constată că reclamantul pârât are un drept de creanţă împotriva pârâtei reclamante în cuantum de 16.361,5 lei (5.000 euro). Atribuie reclamantului pârât imobilul în deplină proprietate şi liniştită posesie. Constată că sulta datorată de reclamantul pârât către pârâta reclamantă este de 18.902,5 lei. Compensează în parte obligaţiile părţilor şi obligă reclamantul pârât la plata către pârâta reclamantă a sumei de 2.541 lei în termen de 2 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii. Compensează în parte cheltuielile de judecată şi obligă pârâta reclamantă la plata către reclamantul pârât a sumei de 91,205 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 01.06.2010. "
Va rog datimi solutionarea corecta ca la "pr...." ptr av meu mia spus alt ceva ce nu pot crede.
Va mutumesc anticipat
PS.-aceasta hotarare a fost puplicata pe internet.Poate aparea alt lucru la dosar???????????
Buna ziua , ma puteti ajuta cu un model de contract de inchiriere apatament
intre persoane fizice???
daca se poate va rog sa il trimete-ti pe adresa de mail dorin.brezoi@gmail.com
va multumesc
buna ziua si va multumesc ptr interes.
doresc o copie ptr a imi servi la servici , am spus ca am un copil si normal nu o pot dovedi decat cu o copie dupa certificat de nastere iar de la fosta sotie este inposibil de rezolvat pe cale amiabila si legala .
de acea am intrebat daca pot scoate un duplicat certificatului de primarie
va multumesc
Va rog sa ma ajutati co o informatie:
Sunt divortat am un copil care este la fosta sotie cu care nu sunt in relati bune pot sa scot un duplicat al certificatului de nastere al fetitei de la primarie????
Buna ziua , va rog sa ma ajutati daca puteti cu o informatie,mi-am dat demisia pe data de 08.10 am primit o convocare ptr o ancheta interna in aceiasi zi , convocarea a fost pe data de 15.10,concluzia convocari a sosit pe data de 19.10 cu DECIZIE DE CONCEDIERE, poate sa ma cocedieze daca eu deja mi-am depus demisia???
Din cate stiam trebuia sa existe un proces verbal al acelei convocari semnat de comisie si inclusiv de mine plus o concluzie a convocari asa cred ca era normal.
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc
va multumesc ptr raspuns ,dar eu sant la servici acum si am depus demisia de mai sus pe data de 08.10, de acea eu credeam ca art 79 se refera la demisia cu previz
Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de 09.10.2009, doresc sa intrerup raportul de munca dintre mine si societatea dvs., in conditiile art.79 din Codul Muncii