avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat nastere copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat nastere copil

Va rog sa ma ajutati co o informatie:
Sunt divortat am un copil care este la fosta sotie cu care nu sunt in relati bune pot sa scot un duplicat al certificatului de nastere al fetitei de la primarie????
Doar daca il declarati pierdut, deteriorat sau distrus.
Aveti copilul incredintat? La ce va este necesar?
buna ziua si va multumesc ptr interes.
doresc o copie ptr a imi servi la servici , am spus ca am un copil si normal nu o pot dovedi decat cu o copie dupa certificat de nastere iar de la fosta sotie este inposibil de rezolvat pe cale amiabila si legala .
de acea am intrebat daca pot scoate un duplicat certificatului de primarie
va multumesc
Inteleg ca ati spus asta, dar depinde pentru ce; ca unele se acorda numai parintelui care are copilul in incredintare... sa nu faceti vreo alta dandana.
Daca e vorba de deducerea legala, aia se acorda numai unui parinte, aceluia care are incredintarea.
Numai daca nu i se fac deducerile mamei, le puteti obtine dv. Sa nu va incurcati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificat de nastere iulia53 iulia53 Buna dimineta Am o problema de rezolvat,un client are nevoie de o copie legalizata a certificatului de nastere a minorului avut din prima casatorie,Cum il ... (vezi toată discuția)
Deduceri cu copii aflati in intretinere adrian_mihai adrian_mihai Cum pot fi trecuti la deduceri copii rezultati in urma unei relatii de concubinaj? Cei de la personal n-au stiut ce sa -mi spuna, au zis ceva de o declaratie ... (vezi toată discuția)
Deduceri din salariu cris_deo cris_deo Buna seara. Platesc o pensie de intretinere de 300 de lei copiilor mei care stau cu sotia cu care sunt in divort si as vrea sa stiu in legatura cu deducerile ... (vezi toată discuția)