avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate lauraura

Activitate lauraura

Buna ziua
Am fost in concediu crestere copil din 2007-2009 decembrie ,dim dec 2009-ian 200 am fost in preaviz, restructurare post , dintr-o eraoare si mai exact depunerea fdosarului de somaj cu 1 zi mai tarziu decat ce era prevazut in lege, am o intrerupere de continuitate de 1 luna si mai exact ianuarie - februarie 2010, data de la care figurez cu statul de somer pna in noiembrie 2010. Am aflat acum ca sunt insarcinata cu bebe 2.intrbarea sau intrebariele mele sunt:
1 pot beneficia de indemnizatie crestere copil?
pentru perioada de la terminare a somajului si anume 11 noiembrie pana in februarie pot plati la cas si pensiepentru a beneficia de indemnizatie?deoarece nu cred ca este nmeni dispus sa ama angajeze pentru 2 luni
2. aceea luna intrerupta imi poate afecta indemnizatia ?
va multumesc anticipat
Aura
multumesc inca odata :love1:
stiu au fost pusi 2 ani la aleatoriu
mai am o intrebare ,la aceasta sc lucreza de 8 ani ,in martie 2009 soc si-a schimbat denumirea este necesara sa faca o caracterizare si de la vechea soc sau este suficienta cea acutuala unde are vechime 1 an
multumesc anticipat Aura
:kissing:
buna ziua
Am o prietena care este in proces de divort cu sotul.Din casatoria lor a rezultat o fata care are acum 12 ani . de la autoritatea tutelara i s-a cerut scrisoare de caracterizare de la locul de munca . Interbarea mea este ce ar trebui sa contina aceasta . Eu m-m gandit la ceva de genul

sc xxxxx, cu sediul ,................,in calitate de angajator al persoanei xxxx, reprezenatata prin ........................., declar urmatoarele:

Am fost directorul l direct a D-nei.______ din iulie 2002 pana in ianuarie 2005, perioada in care a fost angajata cu contract de munca cu norma intreaga la S.C. ______ S.R.L.perioada in care am apreciat si apreciez calitatile ei profesionale.
D-na. ______a fost un angajat eficient, de incredere, care s-a adaptat cu usurinta situatiilor dificile si carora le-a facut fata cu succes si profesionalism.
Datorita specificului muncii noastre, ne confruntam zi de zi cu situatii noi si complexe. D-na. ______a stiut intotdeauna sa rezolve sarcinile ce i s-au trasat si a facut acest lucru printr-o munca sustinuta dar si prin inovatii personale de exceptie.Este o persoana serioasa muncitoare , punctuala , o foarte buna colega si prietena si dupa parerea mea o mama exemplara,

Eliberez aceasta caracterizare fiindu-i necesara la Autoritatea Tutelara

multumesc anticipat pentru raspuns
Aura

din cate stiu si eu , se poate cere societatii respective o copie a facturii , semnata si stampilata , pe cere se mentioneaza "conform cu originalul". pe baza acesteia puteti face plata , poate ca factura a fost facuta dar din diverse motive nu a ajuns la dvs. Parerea mea este ca ar tb sa aiba data facturarii acum 3 luni cand ati primit produsele
sper sa nu gresesc
multumesc inca odata , mai am o intrebare, daca ma puteti ajuta , cum se va calcula indemnizatia de somaj? va fi raportata la venitul din cic sau ultimele 12 luni de munca?
:love2
Angajatorul nu are nimik impotriva, daca aceasta este decizia mea.
dar mai am o intrebare dupa terminarea somajului in cazul in care firma isi revine oare la hotararea angajatorul imi pot relua activitate in cadrul firmei respective?
a si inca ceva , perioada de cotizare este aceea insa in anul 2007 firma la care am fost angajata din 2003 si-a schimbat denumirea angajatorul ramanand acelasi :, eu avand continuitate , sper ca nu este vreo problema
buna ziua. am si eu o intrebare,
In decembrie 2009 ar trebui sa incep munca dupa terminarea CIC.Societate la care lucrez are o parte din personal in somaj tehnic, mi se ofera un alt pot fata de cel in care am fost angajata care sincera sa fiu imi displace.Intrebarea mea ar fi : pot sa solicit incetarea intratrea in somaj? si la ce daca da ce perioada pot sta in somaj?mentionez ca am fost angajata la soc respectiva din 2003-2007 avand toate darile catre stat platite
.Multumesc anticipat pentru raspuns