avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate maia@yahoo.com

Activitate maia@yahoo.com

Discuție Intrebare
Am si eu intrebare daca vrea cineva sa-mi raspundă. Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata a ,, AUTORITATEA NAŢIONALÃ A VÃMILOR DIRECŢIA REGIONALÃ VAMALÃ TIMIªOARA, Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Timisoara unde depun cererea si carei instante ma adresez,,pentru o plata i nedatorata care am platit-o .
V-as ruga sa-mi raspundeti la o intrebare. Sunt creditor la o firma care este in insolventa. Firma datornica mai are datorii la finante, avas, bcr, primarie iar eu sunt o soc com. Firma mea are 75 la suta din datorii. Sa presupunem ca se atrage raspunderea administratorului. Ce presupune acest lucru?Poate sa faca inchisoare daca nu poate plati? sau? Respectiva firma nu mai are nimic pe ea, a transf, bunurile pe alta firma tot a aceluiasi adm.,Se trec datoriile pe pers fizica asa am inteles de pe forum, dar daca nu are bunuri pe numele lui ca pers. fizica?
Răspuns la discuția datorie de recuperat
Am asteptat 3 ani pentru ca m/a amagit ca/mi da banii innapoi si dupa aceea eu am facut alte demersuri, l/am dat pentru inselaciune si alte cele si intotdeauna am pierdut . am incercat in vreo 4 feluri de judecati si am pierdut de fiecare data.El are relatii in oras.Cealalta sentinta nu mai este in termen de fapt este aceeiasi persoana. Am castigat in instanta datoria , sentinta civila irevocabila si definitiva. El ce face recunoaste datoria in instanta si spune ca imi da banii in urmatoarea zi .Ma intreaba judecatoarea daca sunt de acord , normal, si binenteles ca nu mi/i da dar in sentinta judecatoarea nu/l obliga sa returneze banii, scrie ca eu am fost de acord sa iau banii a doua zi. si cu asta basta
in anul 2002 am dat cu imprumut niste bani. Am facut la notar hartie in care mentionam ca o sa mi-i se restituie banii in 3 luni de zile.Respectivul nu mi-a dat nici un ban innapoi. Au trecut 3 ani si s-a prescris. ok. Acum daca il dau in judecata ca nu mia restitui banii si ca vreau sa mi se recunoasca datoria credeti ca mi se va accepta de instanta? si inca ceva am o sentinta irevocabila si definitiva de mai multi ani alt proces, si respectivul nu mia dat banii de judecata desi instanta la obligat. Pot sa/l dau in instanta sa/mi cer dreptul? mii de multumiri celui care ma lumineaza
Răspuns la discuția taxa de poluare
]nca o intrebare loegata de acest subiect, daca se poate. In 2002 am cumparat o masina un golf pe vremea aceea trebuia platita o taxa vamala. Nu am platit/o si mi/au dat amenda. Nici pe aia nu am platit/o pana in 2008 cand vama s/a intabulat pe casa si a trebuit sa platesc. Am platit in jur de 8000 de euro taxa vamala si penalitati. In luna urmatoare am mai platit si taxa de poluare ca altfel nu.mi inscriau masina pe care am vrut sa o vand macar cu vreo 2 mii si pe care nici in Ziua de aZi nu am putut . Ma gandesc ca nu este legal sa platesc si taxa de poluare si taxa de mediu. As putea sa dau in instanta sa/mi recuperez macar una din taxe? sub care lege sau ordonanta se inmatriculau masinile in 2002?
Discuție taxa de poluare
Am si eu o intrebare daca vrea cineva sa/mi raspunda. Am cumparat si eu 2 masini in 2008, un mercedes si un BMW DIN 2002. Am platit pe fiecare o taxa de poluare . Care sunt conditiile de baza pentru a indeplini masina ca sa se poata beneficia de returnarea unei parti din taxa de poluare?Sau asa am inteles, daca pote sa ma lamureasca cineva ii multumesc anticipat.