avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate elena200620

Activitate elena200620

Răspuns la discuția 30 de zile de ingrijiri medicale
bine adevarul e ca noi neam impacat prin faptul ca a ramas ca eu sai dau 10 milioane si sa platesc spitalul.fapt care nu mi se pare foarte corect pentru ca vina are si el.iar din cate am inteles de la politie el ar fi declarat ca nu depune plangere si ca nu are pretentii.
buna ziua in urma cu mai bn de o luna am fost implicata intrun accident auto ca sofer si am accidentat o persoana care mergea neregulamentar pe partea carosabila.am scos certificatul medicolegal pentru ca netrebuia la politie si in acesta scrie ca a avt nevoie de ingrijiri medicala de 30 35 de zile.dar accidentul nu ia pus viqta in p[ericol.noi practic neam impacat.as vrea sa stiu cam ce va mai urma in continuare.
Răspuns la discuția certificatul medico legal
in data de(05-10-2009) in jurul orei 8 am fost implicata intrun accident de circulatie soldat cu victima.efectuand un viraj la stanga am intrat pe o strada unde am oservat o dacie parcata pe partea drepta a carosbilului.si dintro data intro fractiune de secunda mia aparut in fata masinii cam la o distantade aproximativ un metru de masina parcata inspre partea carosbila. avertizando sonor acesta nu a reactionat ci dimpotriva el avea o ocupatie cu telefonul mobil.acum victima e la spital cu vertebra lombara 2 si 5 deplasate si are nevoie de ingrijiri medicale 5 zile spitalizare +aprox 30zile acasa
Răspuns la discuția accident rutier-spitalizarea
masina a avut asigurarae auto civila RCA(FACUTA PRIN POSTA ROMANA) acum asi dori sa stiu cum va trebui sa procedez!si dak are ceva dak accidentul a avut loc pe data de 5 oct iar eu ma voi prezenta la firma de maine in colo ptr ca habar nu am avt de aceasta posibilitate
Răspuns la discuția accident rutier-spitalizarea
am 18 ani iar victima a stat in spital 5 yile a 6a ia dat drumu acasa.si mai am o intrebare aceste zile se platesc integral sau primele 3 zile sunt suportate de spital si noi vom plati restul?
buna seara am fost implicata intrun accident rutier cu victima victima a stat spitalizata timp de zile.eu inca mai sunt eleva si am inteles ca este posibil sa nu mai fie nevoie sa platesc spitalizarea victimei din acest motiv.este adevarata aceasta varianta?
Răspuns la discuția certificatul medico legal
si cam cate zile de ingrijiri medicate trebuie sa aiba victima ca dosarul sa mearga automat in instanta sau sa mi se faca dosar penal?
buna seara am si eu o intrebare azi am depus actele pentru certificatul medicolegal si mi sa spus ca peste 2 saptamani sa ma duc sa il ridic.in mom in care ma voi duce sa ridic certificatul acesta va fi gata scris (completat tot) sau atunci pe mom se va completa.multumesc
buna seara in urma cu 2 saptamani am fost implcata intrun accident rutier cu victima....(victima fiind pe partea carosabila) si in cele din urma neam inpacat... a ramas ca eu sai dau o suma de bani pentru a nu mai merge in instanta si cu toate astea de la politie ne pistoneaza sa mergem la medicul legist pentru ca aceasta sasi scoata certificat iar eu nu mai inteleg de ce mai este necesar acest certificat dak noi neam impacat.........ma poate lamuri si pe mine cineva?multumesc
Răspuns la discuția sistem de franare defect+urgent
nu sunt inca hotarata asupra acestui aspect......vreoiam doar o lamurirea ptr mine.DEOCAMDATA.......