avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate color

Activitate color

daca depasesc ch de protocol(2%din profit) platesc impozit 16%
pe ceea ce depaseste 2%.dar cu tva-ul ce facem in cazul depasirii plafonului
cu multumiri
Răspuns la discuția firma nou infiintata!!!
in fiecare luna decl 100 obligatoriu chiar daca n-ai angajati pt ca in programul dat af spuna clar ca trebuie completate rubricile
ref la sal chiar daca ai val 0.acum nu sint sigur daca in 010 spui ca nu platesti cas san etc ca nu ai salariati mai trebuie depusa
oricum termenul de depunere pina in 25 ale lunii urmatoare
Răspuns la discuția activitate taximetrie
din cele spuse cred ca nu merge pt ca daca e aparat fiscal firma mai mult ca sigur e platitoare de tva si din suma incasata treb sa plateasca tva

probabil ca venitul de 1 mil este inreg in contab firmei si lucratorul primeste salariu,eu cred ca asa se intimpla.totusi e o parere personala, mai asculta si pererile altora
Răspuns la discuția indemnizatie asociat unic????
nu prea am inteles prima parte a raspunsului dar totusi e o solutie pe care am sa o aplic intr-un fel sau altul
la a doua parte a rasp trebuie doar o simpla hirtie la notar sau mers si la reg com monitor etc. in actele de infiintare eu apar si ca administrator. in cazul acesta care e calea care trebuie sa o urmez?

va multumesc ca incercati sa ma ajutati.
Răspuns la discuția indemnizatie asociat unic????
pai nu pot sa ma angajez ca la cam de munca mi se spune ca nu am voie. de ce oare eu nu muncesc al firma? mi se pare cea mai mare timpenie.totusi poate stie cineva care este legea sau metoda prin care ma pot angaja ca eu as fi fericit
cu multumiri
as dori sa-mi spuna cineva daca exista o forma legala prin care un asociat unic poate sa scoata ceva bani din firma in afara de dividente

cu mii de multumiri
Răspuns la discuția leasing
AVANTAJE SINT SI MULTE:1 DEDUCI CCA 70% DIN VALOAREA MASINII PE PERIOADA LEASINGULUI(DE REGULA TREI ANI) SI RESTUL IN URMATORII 2 ANI. EX AUTO COSTA 200MIL
AMORTIZARE LEGALA IN 5 ANI 200.000.000/60LUNI=3.333.333LEI/LUNA -OK
RATA LEASING=SA ZICEM 5MIL/LUNA PLATESTI IMPOZIT PE DIF 5.000.000-3.333.333=1.666.666*16%=266.667LEI/LUNA
EU ZIC CA E BINE PLATESC 5MIL LA MASINA SI IMPOZIT 270MII