acum 2 ani.am fost dati in judecata de fiica fostului proprietar,,noi am cumparat de la stat in 1997 pe legea 112,,,,ce se mai intampla cu legea 1/2009,se aplica nu se aplica?noi am ajuns la recurs si astept hotararea,,,desi avocatul ne-a transmis sa dam statul in judecata pana in aug.multumesc
buna ziua ,am hotarat sa vand anul trecut in aug ,la inceputul lunii un teren agricol de 1,5ha....persoana care a vrut sa cumpere ma tine de atunci si pana azi pe loc ca s-a schimbat legislatia si dureaza mult! dar chiar asa mult?#-o
iertati-mi imprecizia ,,,intr-adevar,am un aparator dar ca si cum nu am avea,la prima instanta ne-a spus ca suntem cumparatori de buna credinta ,dar asta nu se prezuma si ca trebuia sa vedem daca statul are dreptul sa vanda acest imobil,revendicat in 2007#-o,,cum sa verifici daca statul are acest drept?!apelul a fost respins ca nefondat si asteptam acum si recursul ,,,dar despre legea asta pe aici nu vorbeste nimeni,ca si cum nu ar exista,si cam toate procesele de revendicare care au invocat compararea de titluri ,au dat castig fostilor proprietari,
buna ziua
m-am lamurit cu procesele de revendicare:statul a vandut i apoi a lasat oamenii in voia sortii sa se judece cu fostii
nu poti demonstra ca ei au primit despagubiri acum 50 de ani,,,pt ca de regula ti se spune stai linistit ca nu castiga,,,ca in final ,,sa te trezesti dat afara ,,,si ti se cere sa fii constient ca e proprietatea omului,,,ma rog asta este un alt subiect ,,,ce vreau sa intreb?daca nu are norme de aplicare legea asta 1/2009 mai este o lege sau un fel de simulacru?in prezent am termen pe 1 9 oct sunt la recurs,,,si vad oameni dati afara din case,,,eu am dosar de 2 ani la primarie pt cazul cand primesc ordin de evacuare///ce fac daca nu primesc locuinta?ca la primari vad ca te duci degeaba,,,
am o mare nelamurire:am terminat concediul de crestere copil pana la 2 ani azi,7 oct.am lucrat 2 ani la o gradinita particulara ,care spun ei a intrat in lichidare.,si mai fuctioneaza inca un an,pana in vara adica,,,ma rog ,este o asociatie religioasa,si pe postul meu au angajat o ruda ,cand am depus cererea de revenire am avut surprinderea sa gasesc la grupa o alta ruda de a lor ,,care este in cic pana pe 27 nov....luni de zile le-am spus ca daca nu au cum sa ma primeasca e o ,,,ma trimit in somaj,dupa ce au sustinut ca nu se poate ,pana la urama mi-au dat preaviz,,,dupa ce am luat cunostinta de preaviz,m-a sunat contabila ca defapt ma da direct in somaj,,,poate cineva sa ma lamureasca?