avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru

buna ziua ,am hotarat sa vand anul trecut in aug ,la inceputul lunii un teren agricol de 1,5ha....persoana care a vrut sa cumpere ma tine de atunci si pana azi pe loc ca s-a schimbat legislatia si dureaza mult! dar chiar asa mult?#-o
Cel mai recent răspuns: klaremete , utilizator 10:40, 4 Martie 2010
Fiţi mai explicit la ce doriţi să vi se răspundă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren fara acodul proprietarului alexlupsa1 alexlupsa1 Buna seara! Am o nelamurire:Am primit de la primaria comunei o instiintare in care scria ca trebuie sa ne prezentam cu actele de proprietate a terenului in ... (vezi toată discuția)
Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? ... danutza33 danutza33 Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? Sunt coproprietar 50% pe un teren agricol iar ruda mea a vandut la notar partea ei din ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un teren daca arendasul incearca sa imi puna piedici? zensunnit zensunnit In primul rand, buna ziua. Detin un teren de 5 Ha si este dat in arenda . In ultima vreme m-am tot gandit sa il vand, iar inainte de a semna ultima data ... (vezi toată discuția)