avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate stoica ionut 13

Activitate stoica ionut 13

Sa inteleg ca o sa-mi recalculeze pretul apartamentului la data de azi ?Am inteles ca doar la cei care au primit subventia se recalculeaza .
Multumesc ,dar cum ramane cu sumele datorate actualizate ?
Buna seara ,am cumparat un apartament in provincie, in anul 2003 februarie in temeiul prevederilor Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 19/1994 aprobata cu modificari prin Legea nr.82/1995 modificata si completata prin OG nr.76/2001 si Legea nr.734/2001.
Ma intereseaza va rog daca pot sa-l vand.
In contractul de vanzare cumparare cu plata in rate am o clauza-Locuinta ce face obiectul contract nu poate fi instrainat decat dupa ce cumparatorul achita integral vazatorului sumele datorate actualizate-.
Mentionez ca nu am primit subventie pentru cumparare.
Buna seara . Sotia mea a fost in crestere copil 2 ani . A fost angajata la un spital pe functia de asistent sef . Fostul director a decedat , prin urmare a venit altul . A sosit vremea sa se intoarca , dar surpriza , directorul nou nu mai o vrea pe functia de asistenta sefa . Precizez ca ea a sustinut un examen pe acest loc . Motivatia lui a fost ca nu recunoaste examenul cu vechea conducere . Este normal ?
Multumim .
Răspuns la discuția ANGAJARE
Dar nu exista nici o alta posibilitate ? Exemplu angajare pe o perioada de proba sau un contract de colaborare ? In cazul cind incepe la noul loc de munca contractul de la spital (unde a lucrat pina sa intre in crestere copil ) se anuleaza ? Multumim inca o data !
Discuție ANGAJARE
Buna ziua. Sotia mea este in ingrijire copil pana in septembrie 2010. A lucrat ca asistenta in spital . Acum i s-a oferit un post intr-o clinica privata .Intrebarea noastra este cum se poate angaja , dar sa nu piarda indemnizatia de crestere copil . Multumim .
Răspuns la discuția CIND MA POT PENSIONA !??
Multumesc mult =D> .
Mama mea nascuta pe 13-04-1955 a lucrat 32 ani din care 23 ani si 6 luni grupa a II-a plus 3 ani ordonanta . La ce virsta se poate pensiona cu limita virsta sau anticipata .
Multumesc .
Este vorba de spcin - supravegherea si prevenirea infectiilor nosocomiale si un spor de camera garda .Da au mai beneficiat si alti colegi ( 2 colege) .Sotia mea a intrat in crestere copil si a fost numita alta colega in locul ei ,de asistenta sefa ,care la rindul ei a intrat in crestere copil numindu-se o alta colega .Controlul a fost de la audit si le pune pe toate sa returneze banii .Cum se returneaza ?se opresc din salariu pe luna sau cum ...
Multumesc !
Sotia mea lucreaza la un spital ,unde este aistenta sefa .Directorul i-a dat un spor (SPCIN) .Acum el a murit si a venit un control care a descoperit ca sporul nu trebuia dat si o pune pe ea sa dea banii inapoi .
Este Corect ? sau Normal ?
Ce trebuie sa facem ?
Multumim .