avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Terminare crestere copil ( 2 ani ) - rangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Terminare crestere copil ( 2 ani ) - rangajare

Buna seara . Sotia mea a fost in crestere copil 2 ani . A fost angajata la un spital pe functia de asistent sef . Fostul director a decedat , prin urmare a venit altul . A sosit vremea sa se intoarca , dar surpriza , directorul nou nu mai o vrea pe functia de asistenta sefa . Precizez ca ea a sustinut un examen pe acest loc . Motivatia lui a fost ca nu recunoaste examenul cu vechea conducere . Este normal ?
Multumim .
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 23:05, 7 August 2010
nu este nici normal si nici legal. daca a emis o dispozitie prin care a anulat examenul, acest act poate fi contestat in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au taiat din salariu AlinaLavinia AlinaLavinia Lucrez ca asistenta medicala intr-un spital si dupa ce m-am angajat trebuia sa dau un examen la sfarsitul primelor 6 luni pentru a trece din functia de ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe functia de asistent medical principal cu studii postliceale irina83 irina83 IN NOIEMBRIE 2011 AM DAT EXAMENUL DE AM. PRINCIPAL IAR IN MARTIE 2012 AM PRIMIT ADEVERINTA (DSP A INTARZIAT CU 20 ZILE ELIBERAREA ACESTOR ADEVERINTE ELE FIIND ... (vezi toată discuția)
Inapoiere bani din salariu ( spor ) !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Sotia mea lucreaza la un spital ,unde este aistenta sefa .Directorul i-a dat un spor (SPCIN) .Acum el a murit si a venit un control care a descoperit ca ... (vezi toată discuția)