avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Activitate daniel3toma

Activitate daniel3toma

Răspuns la discuția Loc de parcare Bucuresti Sector 6
Buna ziua,

Deja am depus cerere dar nu sunt locuri. Iar proprietarii care au masinile foarte vechi si nu le folosesc (ei la randul lor fiind foarte in varsta) nu vor sa vanda acele locuri.
Buna ziua,

As vrea sa stiu daca se poate obtine un loc de parcare in urmatoarea situatie:
- in jurul blocului unde locuiesc sunt locuri de parcare, acestea sunt inchiriate si altor persoane care locuiesc in alte blocuri.
Este legal asa ceva? Pentru ca logic nu mi se pare ca eu care locuiesc in blocul x sa nu am loc de parcare si altcineva care locuieste la 2-3 blocuri distanta de mine sa aiba loc de parcare la mine la bloc.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua,

Din ce stiam eu, sunt foarte multe produse care se pot returna magazinelor de unde au fost cumparate in termen de 30 de zile daca nu au fost deteriorate sau desigilate. Unde pot gasi lista cu acele produse si pentru ce tip de produse se aplica?
Eu personal vreau sa returnez niste medicamente care au fost cumparate gresit si nu sunt pe baza de reteta.
Va rog sa ma corectati daca stiam gresit aceasta informatie sau dac se aplica doar la produsele cumparate online.
Răspuns la discuția Demisie
Multumesc mult pentru raspuns! In final am ajuns la o intelegere cu angajatorul si totul s-a rezolvat amiabil pentru ca asa e cel mai bine pentru amandoi.
Discuție Demisie
Doresc sa imi dau demisia si mai am zile de concediu neluate si angajatorul nu vrea sa le dea in perioada de preaviz.
Este legal acest lucru? Eu credeam ca trebuiesc efectuate nu platite si eu ca angajat am dreptul sa refuz acest lucru.
Ce se intampla daca nu respect perioada de preaviz? Se va desface contractul de munca si asta va aparea undeva? Ce alte probleme mai pot aparea?
Răspuns la discuția uzufruct viager
Aveti dreptate! Dar eu ma temeam ca fratele celei care imi vinde apartamentul poate sa ridice pretentii! Ar fi mai bine sa vina si fratele aestei femei la notar cand facem actele si sa dea o declaratie prin care sa spuna ca nu are pretentii de la noi cumparatorii in caz ca vrea ceva parte din acel apartament?( asta ca sa nu se razgandeasca si sa vrea o parte din bani obtinuti din vazare el fiind fratele celei care a dobandit apartamentul prin vanzare/ cumparare cu contract de uzufruct viager de la mama celor 2)
Pentru mine este prima data cand cumpar un apartament si imi este teama ca nu cumva sa am probleme cu actele sau cum mostenitorii acestei femei.
Va multumesc pentru raspuns!
Discuție uzufruct viager
Buna ziua

Doresc sa achizitionez un apartament in Bucuresti! Persoana de la care voi cumpara apartamentul are contract de vanzare- cumparare cu clauza de uzufruct viager cu mama sa pe acel apartament. Am aflat de la notar ca daca se vinde apartamentul ambele persoane trebuie sa fie de acord si sa semneze. Persoana de la care cumpar apartamentul mai are un frate. Intrebarea este cum am asigur ca dupa cumpararea acestui apartament nu voi mai avea probleme cu vreun mostenitor sau cu acel contract de uzufruct?