avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate kamira

Activitate kamira

Răspuns la discuția recuperare taxa auto
multumesc pentru raspuns. Intelesesem ca in privinta termenelor s-a mai schimbat cate ceva dar se pare ca nu. Aveti idee cam cat dureaza termenul la Bucuresti? Se rezolva inca de la primul termen sau se dau amanari? Oare pot solicita ca dosarul sa fie solutionat la tribunalul de care apartin cu domiciliu?
in anul 2009 am achitat taxa si doresc sa o recuperez. Am platit-o la sectorul 1 Bucuresti. De 2 ani mi-am schimbat domiciliul in alt judet. Intrebarea mea este daca trepuie sa depun cererea de restituire taxa catre Administratia Finantelor acolo unde am platit-o sau pot sa o depun unde am domiciliul? Dupa ce voi primi raspunsul de la Administratia Finantelor, bineinteles negativ, unde voi putea depune dosarul - la tribunalul din Bucuresti sau unde am domiciliul? Daca va trebui in Bucuresti, poate sa depuna altcineva cererea si dosarul sau va trebui sa ma duc personal?
Răspuns la discuția Citatie - parte vatamata
Multumesc pentru raspuns. Ma gandeam ca as putea sa nu ma prezint, mai ales ca bunurile au fost recuperate imediat dupa ce s-a comis furtul si n-am cerut niciun fel de daune. Tare as vrea sa nu ma mai puna pe drumuri:(
Oare se poate sa fac o cerere in care sa solicit judecarea in lipsa?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Am fost citata ca parte vatamata in procesul de fond pentru un furt calificat si m-am prezentat.
Acum am primit o alta citatie pentru apel. Trebuie neaparat sa ma prezint? Si daca trebuie sa ma prezint acum, la apel, si totusi din nu stiu ce motive se va prelungi acest proces, va trebui sa ma prezint de fiecare data?
Multumesc
Buna seara
Va rog sa ma ajutati... Un functionar public poate fi membru fondator al unei asociatii?
Răspuns la discuția Patrimoniu initial
multumesc:)
Răspuns la discuția Patrimoniu initial
TamaraL a scris:

Patrimoniul initial este 600 ron per membru fondator , si are ca limita salariul minim pe economie ...fiecare membru fondator poate aduce ca si patrimoniu initial cat doreste , dar nu mai putin de 600 Ron

Buna seara
Doresc sa infiintez o asociatie si inca tot nu m-am lamurit cat ar trebui sa constituie patrimoniul initial. Am fost informata (la doua cabinete de avocatura ca patrimoniul este de 600Ron, indiferent cati asociati sunt). Aici, vad ca trebuie 600ron per membru fondator :stunned:
Noi suntem trei membri fondatori... deci, patrimoniul ar trebui sa fie 600 sau 1800ron?