avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate CamiB78

Activitate CamiB78

Care este calea cea mai usoara de urmat in cazul in care la vanzarea unei case se descopera ca de fapt terenul + casa nu corespunde cu ce este pe hartie? B-)
Multumesc pentru raspuns!
M-am casatorit in SUA in urma cu trei ani si am statutul de rezident permanent al SUA.Pasaportul romanesc evident este pe numele avut inainte de casatorie.Daca doresc sa-mi schimb pasaportul pe numele actual,va trebuie mai intai sa-mi inregistrez casatoria din State in Romania?Nu inteleg pentru care motiv trebuie sa-mi inregistrez casatoria acolo.#-o
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.:)
De 1 an de zile sunt plecata din tara.In tot acest timp nu am reusit sa mai platesc rata aferenta creditului obtinut in urma cu 3 ani.In contractul de creditare incheiat cu banca la momentul respectiv nu am creditat cu nimic decat cu salariu.In momentul de fata nu am nici un loc de munca,nu am proprietate pe numele meu.Exista insa un certificat de mostenitor pentru casa batraneasca a parintilor,eu si fratele meu suntem mostenitori.Ce poate face banca in cazul in care nu platesc?Se poate face executare silita pe partea mea de mostenire sau ce se intampla in cazul acesta?
Va rog dati-mi un raspuns!
Multumesc.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc mult. :)
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc mult pentru mesaj. :)
Am divortat in 2007,copilul in varsta de 6 ani mi-a fost incredintat,nu am cerut pensie alimentara la divort,urmand ca tatal copilului sa contribuie la cresterea acestuia ca urmare a intelegerii facute intre noi.A respectat aceasta intelegere(verbala bineantels)cat am fost in Romania.In Iunie anul acesta impreuna cu fiul meu am plecat in SUA,m-am recasatorit si acum locuim aici.De cand am plecat tatal copilului nu a mai contribuit cu nimic,nici nu este de acord ca acesta sa poarte numele actualului meu sot.
Ce ma sfatuiti sa fac,as putea cere pensie alimentara?
As vrea sa gasesc o modalitate prin care actualul meu sot sa-l poata adopta pe fiul meu dar nu stiu ce putem face daca tatal copilului se opune.