Buna ziua
In cazul in care domiciliu in buletin este in mures si eu am lucrat la o firma din bucuresti pot sa imi depun actele pentru somaj in sectorul unde este inregistrata aceasta firma, sau trebuie in localitatea de domiciliu.
Va rog daca se poate sa ma lamuriti cu o problema.
Angajatorul refuza sa imi dea o copie dupa cartea de munca ,am scadere de salariu si nu am primit nici un contract aditional .
Nu stiu daca imi plateste darile catre stat . Am cerut o adeverinta pt medicul de familie si acea am primito .
Daca se poate sa imi spuneti cui sa ma adresez , sa verific daca este totul in regula , daca intradevar e cartea de munca completata.
Multumesc pentru raspunsuri , sper sa nu fie cazul , dar mai bine sa ma interesez sa vedem ce pot sa fac in cazul in care algerea persoanelor se face dupa placul superiorilor.
suntem destui de multi tineri care suntem in aceasi situatie si nu prea sunt motive sa nominalizeze pe cineva pe buna dreptate.
Lucrez la o multinationala , se fac concedieri colective
Intrebarea este , in cazul in care dintr-un departament de 30 persoane , toti pe acelasi post se datu afara cateva persoane , nu trebuie sa fie niste criterii justificate ? Sau se pot nominaliza persoanele dupa cum vrea conducerea ?