avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate Eugen-Sterian Bercea

Activitate Eugen-Sterian Bercea

Multumesc mult! Unii mi-au spus ca se percepe in plus si 5.5%, pentru sanatate sau pensii! Nu am inteles prea bine, de aceea am intrebat!
Buna ziua,
As vrea sa stiu cum se calculeaza impozitul pe venit la inchirierea unei garsoniere! Proprietarul imobilului este persoana fizica, angajat, 47 ani!
Sotia a terminat facultatea la frecventa redusa! A lucrat la un Minister!
Parca nu as pune aceste ate pe FORUM! Aveti si o adresa de e-mail unde sa va trimit aceasta corespondenta?
Buna ziua,
Persoanele care si-au deschis drepturile de pensie in intervalul ianuarie 2011- ianuarie 2013, punctajul mediu anual s-a corectat cu noii indici de corectie calculati in conformitate cu prevederile Deciziei CCR nr 437/2013, respectiv OUG nr 13/2013. Ce ar trebui sa fac, unde ar trebui sa ma interesez, daca s-au operat aceste "corecturi"?
Va multumesc, anticipat!
Buna ziua,
Dupa terminarea facultatii, iulie 2009, sotia a fost incadrata la locul de munca (Ministerul Telecomunicatiilor - Directia economica) pe postul cu studii superioare, pe baza unei adeverinte elaborate de facultate! Anul aceste a primit si diploma cu anexa .... de la facultate!
Intrebare: Absolvirea facultatii, in aceste conditii, ii modifica punctajul pentru calculul pensiei! Daca DA, ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs!
Cu stima,
Eugen-Sterian BERCEA
0731 041 275

Proprietarul nu are niciun fel de asigurare (facultativa sau ....obligatorie). Care ar fi daunele ce se pot plati legal de asociatie!?
Buna ziua,
la asociatia noastra de proprietari, s-a infundat o teava de scurgere care a produs inundarea unui apartament! Proprietarul apartamentului solicita despagubiri pentru daunele suferite! Asociatia de proprietari are posibilitatea legala de despagubire a locatarului sau este treaba exclusiva a "firmelor de asigurare"a locuintelor? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Va multumesc si va doresc spor in atingerea obiectivelor propuse!
Am auzit ca au aparut Normele de aplicare a Legii 263/2010. Stie cineva unde pot fi regasite si daca au fost intocmite grilele pentru calculul pensiilor anticipate?
Va multumesc!