avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate aruaina

Activitate aruaina

Din pacate nu am realizat venituri in aceasta perioada mai mari de 500 lei!
Daca nu am realizat ce trebuie sa fac?
Buna seara,

Am si eu o intrebare am infiintat o intreprindere individuala in luna octombrie si eram in somaj de la firma la care am lucrat, nu am stiut ca trebuie intrerupt somajul.
Ce pot face in acest caz si ce ma asteapta, in aceasta problema?
In att D-lui Marian,

Ma intereseaza subiectul de mai sus, care ma ajuta intr-un fel.Deoarece doresc sa deschid si eu o firma pentru acest domeniu.Insa as dori sa intreb, ce cod caen i se atribuie vanzarii/comercializarii acestor sisteme de alarma intr-un magazin fara instalare?
Pentru ca cei de la Registru Comertului nu mi-au dat ceva concret, mi-au spus ca se atribuie codurile caen 4742 si 4743.Corespund aceste coduri?
Multumesc si astept raspuns!
Buna seara,

Am si eu cateva intrebari pe care nu am cu cine sa le lamuresc daca se poate sa-mi rapsundeti!Din pacate am infiintat un I.I pentru deschiderea unei agentii de turism....din auzite....e o varianta buna pnentru inceperea unei afaceri decat un S.R.L, insa dupa ce am infiintata acest I.I am constatat ca as vrea sa deschid si a doua activitate.
Problema este ca eu am inchiriat spatiul pe I.I si urmeaza sa incep activitatea agentiei de turism inecepand cu 01.11 si as vrea in acelasi spatiu sa deschid a doua activitate, sa promovez ambele activitati in acelasi spatiu.Insa desfasurand II nu pot avea doua activitati.
Nu stiu efectiv ce sa fac, sa modific contractul de inchiriere si sa infiintez un S.R.L cat mai am timp(pentru a infiinta acest srl implica mai multe costuri si nu dispun momentan, insa as face eforturi daca as stii ca e mai bine asa).....sau astept si modific incepand cu 2010, fac modificarea actelor si sa infiintez un SRL, pentru ca deja am facut aceste acte?
Se pot desfasura activitati diferite, in acelasi spatiu?

Multumes, astept un raspuns!

Se pare ca nu m-ati inteles, pe mine nu ma intrseaza montarea/instalarea ci VANZAREA LOR - COMERT CU AMANUNTUL ......etc nu stiu exact care cod caen sa-i atribui?
Turismul se poate desfasura si de II/PF/IF m-am interesat si introdus codul agentiilor de turism
Am introdus acest cod, insa nu este valabil.Acest cod trebuie introdus doar cu acordul politiei si este pemntru montarea sistemelor de alarma, pe mine ma intreseaza vanzarea lor?
Buna seara,

Ma intereseaza daca prin infiintatrea unei Intreprinderi individuale, se poate adauga si activitatea de comert cu amanuntul ale sistemelor de alarma.
Nu stiu care cod caen i se atribuie?
Daca activitatea principala este turism, poate sa desfasoare si activitatea mai sus mentionata sau trebuie sa fie societate comerciala?
Ma intereseaza deschiderea unui magazin cu vanzarea sistemelor de alarma, insa in spatiul in care urmeaza deschiderea acestei activitati, urmeaza a se desfasura si activitatea unei agentii de turism.Intrebearea mea este ce acte am nevoie pentru a desfasura aceste activitati in aceeasi incinta si codul caen al vanzarii acestor sisteme?