Buna ziua.
In contractul colectiv de munca 2007-2010 se specifica ca angajatele care au nascut au dreptul la un salariu mediu pe unitate .In anul 2011 la acesl contract valabil 2007-2010 se face un act aditional in care nu se specifica despre acest ajutor.Intrebarea mea este daca pot beneficia de acest ajutor de nastere din partea firmei?
Buna ziua ,
Actele pentru alocatie se depun imediat ce ati nascut,le poate depune si sotul numai ca alocatia copilului va veni pe numele lui.In ceea ce priveste idemnizatia de crestere copil,actele se depun dupa ce vi se termina concediu de sarcina si lauzie,
In fisa fiscala se trec toate veniturile pe care angajatul le-a otinut la firma d-voastra in 2011,doarece acel profit nu afost prins in fisa fiscala din 2010.
Buna ziua.
Am un angajat care a intrat in concediu medical cod 03(accident de munca) la 2 zile dipa ce s-a angajat . Pana a se angaja la noi la firma a fost in concediu de crestere copil. La determinarea bazei de calcul am luat in considerare veniturile obtinute in ultimile 6 luni, adica cele obtinute din concediu de crestere copil. Este corect asa cum am procedat?