avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate catalina militaru

Activitate catalina militaru

buna ziua
lucrez la un institut de cercetare si sunt in urma cu 3 salarii,unul dintre salarii nefiind dat din iunie 2014.
in aceste conditii, doresc sa-mi iau concediu fara plata .
cat timp pot lua acest concediu fara plata ?
multumesc mult.
Discuție somaj
CUM SE CALCULEAZA SOMAJUL DACA VECHIMEA IN MUNCA ESTE DE PESTE 10 ANI ?

multumesc mult de tot :D
buna ziua
mai am o intrebare in legatura cu contractul de munca cu jumatate de norma
va rog sa-mi spuneti daca numarul zilelor de concediu se reduce la jumatate sau raman intregi
la norma intreaga aveam 28 de zile de concediu.:O
multumesc mult!
Buna ziua
Am marea rugaminte sa-mi spuneti ce cuprinde adeverinta de vechime eliberata dupa demisie ?
Cum trebuie conceputa si ce ar trebui sa contina pentru a fi corecta?
Mii de multumiri!
Buna ziua
In cazul unui contract de munca cu jumatate de norma,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este sporul de vechime ?
Nu-mi este clar daca sporul vechime se reduce la jumatate sau vechimea in campul muncii este intreaga?
Pana in momentul de fata am lucrat doar cu norma intreaga si am la momentul acual un spor de vechime de 20%. In cazul in care sporul se reduce la jumatate,cat va fi el de acum incolo ?
MULTUMESC MULT.

Răspuns la discuția demisia fără preaviz
Mulţumesc frumos pentru răspunsuri.
Bună ziua
Care sunt posibilitătile în care demisia poate fi fără preaviz ?
Dacă plata salariului a întârziat câteva luni de zile,acest fapt poate conduce la demisia fără preaviz.?
Buna ziua
In anul 1998 am absolvit facultatea de biologie ,studii de 4ani.
Recent am vrut sa lucrez in domeniul medical dar imi trebuie certificat de membru de la Ordinul biologilor iar acestia nu vor sa il elibereze daca nu am master in domeniul medical.
Ei mentioneaza legea 1/2011 art 154-masterul este pentru orientarea profesionala , dar art 153 spune ca masterul nu este obligatoriu pentru cei cu studii de lunga durata cum am eu,ci numai pentru ciclul bolognia.
Cum rezolv aceasta situatie deoarece am nevoie de Certificat de membru de la ei ?
Ce pot face ?
Au dreptate ?