Buna ziua ,
Vecinul de sub mine si a pus in timpul renovarii un robinet pe teava mea de apa la el in apartament si de 6 zile mi a inchis apa si a zis ca nu imi da drumul daca nu ii dau 5000 ron ...ce fac?
Multumesc.
Buna ziua,
Lcuiesc la etj.4 al unui bloc ,iar vecinul de la 3 in urma renovarii apartamentului lui a pus un robinet pe teava comuna de la apa si de cate ori vrea ne inchide apa.Sunam la politie care intervin si se rezolva doar pe moment .Cei de la Vital nu vor sa intervina .
Este legal acest lucru ?
merci
reprezint o fabrica de productie gonflabile copii.
Seful meu spune ca exista un fel de banca de date unde inregistrezi poze si proiecte ale gonflabilelor ce le creeam noi.
Aceste se depoziteaza undeva ,ca si o dovada ca noi suntem primii care am facut acel model .Aveti idee de asa ceva ???Pentru Europa ma intereseaza .
Cu stima ,
Lucretia Lipcei
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme:
Am acumulat o datorie de 170000 ron la Directiade venituri si impozite locale pe cladiri ,terenuri si masini.
Este posibila conform vreunei legi aprobarea unei esalonari si scutirea sau reducerea majorarilor?Daca da ce trebuie sa fac ?
Mersi .Ce parere aveti de OG40/28martie 2002 mai e aplicabila?
Credeti ca ar fi mai bine sa solicit in scris ceea ce doresc???
Iar daca nu sunt de acord ,cui ma pot adresa ???legal se poate cumva incheia tranzactia?
mersi
Buna,
detin mai multe imobile ,iar din cauza unor impozite mai vechi la Primarie ,acestia mi-au pus sarcina in cartea funciara pe cateva dintre imobile ,ca si valoare de cel putin 30 de ori echivalentul datoriei.
Momentan am un cumparator pentru un imobil si vreau ca suma integrala sa intre in contul primariei-impozite,dar acestia verbal mi-au spus ca nu pot sa imi elibereze sarcina sa imi dea ok pentru aceasta tranzactie pana nu achit datoria integrala.
Va rog sa imi spuneti daca exista o cale legala sa inchei aceasta tranzactie sau cui sa ma adresez mai sus ,deoarece mi se pare absurd ca eu sa nu pot vinde ce am., pentru a platii datoriile dar ei ma ameninta ca vor face asta.
Cum sa imi achit datoriile daca nu pot vinde nimic legal dar ei pot sa vanda si sub pret si oricum ??
Va multumesc ,