avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale esalonare impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

esalonare impozite locale

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme:
Am acumulat o datorie de 170000 ron la Directiade venituri si impozite locale pe cladiri ,terenuri si masini.
Este posibila conform vreunei legi aprobarea unei esalonari si scutirea sau reducerea majorarilor?Daca da ce trebuie sa fac ?
Mersi .Ce parere aveti de OG40/28martie 2002 mai e aplicabila?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:58, 28 Decembrie 2011
Incercati o cerere de esalonare adresata Consiliului Local, motiva in sustinerea ei. Se va discuta in sedinta de consiliu si daca va fi apreciata intemeiata poate reusiti sa obtineti ceva facilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit/taxe locale IstvanSz IstvanSz Tatal meu are pensie de invaliditate gr.II, mama mea a realizat venituri in anul 2015 de 4000 lei din salariu va rog sa ma informati daca pot obtine o ... (vezi toată discuția)
Impozit RazvanPopa RazvanPopa Va salut, cu respect, si va rog sa ma ajutati sa gasesc cea mai buna solutie, eu neavand cunostinte in domeniu. Bunicii mei, la tara, nu au platit impozit nici ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe proprietate-apartament 50%+50%(sot +sotie) Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru Unul din soti este beneficiarul legii nr.341/2004-deci scutit de impozitul respectiv, dar perechea -coproprietar cu cota- 50%, plateste sau nu impozit pt. ... (vezi toată discuția)