avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate dobrescu iulian

Activitate dobrescu iulian

Răspuns la discuția demisie
multumesc frumos de raspunsuri
Discuție demisie
multumesc de raspuns dar mai am o intrebare . am inteles ca trebuie sa stau in preaviz dar cite ore pe zi ?din cite stiu ar trebuii sa muncesc doar 4 ore
Discuție demisie
daca imi dau demisia de la locul de munca si in continutul demisiei scrie: subsemnatul..........................angajat al societatii........... in functia de.......va rog sa-mi aprobati incetarea contractului individual de munca incepind cu data de 03-03-2010 iar aceasta cerere este semnata si stampilata de catre societate sunt obligat sa stau in preaviz? atita timp cit demisia este semnata si stampilata si nu se specifica nimic in aceasta?
platesc o pensie alimentara de 600 roni in cond in care la data stabilirii pensiei aveam un venit de 1800 roni de ceva timp am ramas fara servici si fara venit ce si cum trebui sa procedez pentru micsorarea pensiei alimentare daca venitul meu este zero ,si mai am si ceva datorii la banca
as vrea micsorarea cuantumului pensiei deoarece nu mai am acelasi venit pe care il aveam la data divortului mai exact la momentul de fata nu am serviciu mar interesa ce sanse sunt ca sa mi se micsoreze cuantumul pensiei alimentare si cit ar costa o asemenea interventie ma refer care ar ar fi comisionul pentru un avocat