avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... micsorare pensie alimentara + stabilirea unui program ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

micsorare pensie alimentara + stabilirea unui program de vizita

as vrea micsorarea cuantumului pensiei deoarece nu mai am acelasi venit pe care il aveam la data divortului mai exact la momentul de fata nu am serviciu mar interesa ce sanse sunt ca sa mi se micsoreze cuantumul pensiei alimentare si cit ar costa o asemenea interventie ma refer care ar ar fi comisionul pentru un avocat

Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 08:55, 27 Octombrie 2009
Judecatoria in a carei raza teritoriala domicileaza paratul se poate pronunta asupra micsorarii cuantumului pensiei de intretinere, in cazul de fata , raportandu-se la venitul minim pe economie.
Exista posibilitatea de a introduce in instanta actiune pentru micsorare sau marire pensie de intretinere. In cazul dvs., nu cred ca se impune in mod obligatoriu asistenta juridica ,introduceti actiunea, depuneti inscrisurile justificative ca nu aveti servici, iar instanta se ve pronunta in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 probleme minore sper Linxu Linxu Buna ziua , am si eu 2 probleme , 1. - sunt divortat , platesc pensie alimentara , am omis sa o platesc cateva luni , ok vina mea , fosta sotie ma dat in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara silviapopa68 silviapopa68 Am divortat acum 5 ani si copilul a ramas in intretinerea mea. Tatal plateste o pensie alimentara copilului de 60 ron. As vrea sa il actionez in judecata ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere cuziamusia cuziamusia Procesul civil de recalcularea pensiei de intretinere a inceput in august 2004, fara stirea mea. Aveam calitatea de parte parata si am fost citata cu rea ... (vezi toată discuția)