avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

multumesc de raspuns dar mai am o intrebare . am inteles ca trebuie sa stau in preaviz dar cite ore pe zi ?din cite stiu ar trebuii sa muncesc doar 4 ore
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:24, 3 Martie 2010
dobrescu iulian a scris:

multumesc de raspuns dar mai am o intrebare . am inteles ca trebuie sa stau in preaviz dar cite ore pe zi ?din cite stiu ar trebuii sa muncesc doar 4 ore

In cazul preavizului pentru demisie, timpul de munca este de 8 ore/zi sau cat este specificat in c.i.m. al dvs.
Dumneavoastra daca sunteti in preaviz pt demisie, trebuie sa respectati programul specificat in contractul individual de munca pe care l-ati semnat.
multumesc frumos de raspunsuri
Interventie moderator:
:rtfm:
dobrescu iul...:
Pentru intrebari la aceeasi problema nu mai deschideti un topic separat.
Lipsa de continuitate ne deruteaza si pe noi si pe dvs.
Pentru aceeasi problema reveniti pe topicul initial.
Multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare dumi32 dumi32 As dori sa stiu cum a ajuns d na de la personal de la salariul de baza 894 LEI la 922 lei trecand pe un post cu studiil superioare care este baza? (vezi toată discuția)
Demisie Rvasile Rvasile Buna ziua amo nelamurire va rog un sfat mi_ am dat demisia cu data de 31 06 2016(data nu exista iunie este din 30 de zile) in data de 02 06 firma mia desfacut ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate din concediu crestere copil incepand cu 1 ian 2010 ContSters118636 ContSters118636 Multumesc mult ,adica 2.80 X 705 acesta este coeficientul de incadrare asa am crezut si eu dar mi s-a spus ca in 2010 nu se stabilesc salarii prin coeficienti ... (vezi toată discuția)