Da ,as putea sa-l conving sa semneze in proportie de 90%...stiu eu de ce zic asta ..nu i-ar conveni cu siguranta sa-si compromita imaginea ..si inca cum ..Dar sa inteleg ca exista posibilitatea sa fac un contract de imprumut semnat de notar si de d-lui bineinteles.Insa banca ar fi de acord cu aceasta actiune ..nu trebuie ca firma sa demonstreze ca va putea ea plati creditul in continuare ?#-o
Oricum multumesc d-na Gi-jane pentru interesul d-voastra ..O zi placuta in continuare
Tocmai ,ca am ceva de recuperat..Creditul este pe 10 ani de zile ,ceea ce e o perioada extrem de mare ..asa a fost atunci necesar ca sa-mi poate acorda creditul ...iar o asemenea perioada nici in mine nu am incredere ca as putea sa-l platesc ,tocmai de aceea as fi dorit o solutie ....daca exista ..#-o
Sa inteleg ca nimeni nu are macar un raspuns cat de mic ?:((
O seara buna in continuare tuturor..
Buna ziua.Numele meu este Florentina Istrate si as dori sa aflu parerea d-voastra in legatura cu problema mea care se expune astfel:
Pe data de 13 februarie 2009 am facut un credit de consum cu destinatia satisfacerea nevoilor personale la o banca ,destinatia reala a creditului fiind cu titlu de imprumut pentru firma la care eu lucram in acea perioada ...Bazandu-ma pe incredere si pe promisiunea administratorului ca imi va plati respectivul credit in maximum 2 luni de la contractarea acestuia ,nu am facut nici un act care sa ateste reala destinatie a banilor..
A trecut aproape un an si nici pana acum admistratorul firmei la care lucrez nu binevoieste sa mi-l achite pe motiv ca nu are bani ..firma oricum nu mai are nici o activitate de mai bine de jumatate de an ...imi plateste in fiecare luna rata ,dar dupa multe rugaminti si telefoane ..As vrea sa transfer acest credit pe firma si sa scap de acesta povara (bineinteles cu acordul lui ,pt ca stiu ca altfel nu este posibil),dar m-ar interesa sa aflu care este procedura legala pt acest lucru si daca este posibil ..Va multumesc anticipat in eventualitatea unei solutii din partea d-voastra .
Si eu vreu o schimbare ..nu-n suport pe domnul Base da geoana e in PSD un partid plin de comunisti......cu cine sa votez ? help me.in turul 1 am votat cu Antonescu acum habar nu am ..
Buna ziua ..as dori sa stiu si eu daca in cazul in care parintele nu respecta programul de vizita din hotararea judecatoreasca as putea sa-i" anulez" acest drept in sensul in care atunci cand va dori sa-l viziteze (mentionez ca suntem in orase diferite si nu manifesta vreun interes dar atunci cand trece prin orasul in care locuim eu si copilul o data la 1 sau 3 ani parca isi aduce aminte are un copil #-o) eu sa-l refuz? el va putea sa ma imi face vreo plangere in acest sens daca l-as refuza?
Buna ziua..as dori daca daca sunteti amabili sa imi raspundeti unde se face plangerea penala.pentru neplata pensiei alimentare..la parchetul de pe langa judecatoria unde lociuesc eu ca reclamant sau la parat?si sincer asa dori sa imi ziceti din cunostintele d-voastra cat ar dura solutionarea unei astfel de actiuni?in ce consta ea de fapt?e acelasi lucru ca un proces ?
Concubinajul nu este o forma legala de legamant intre doua persoane iar legal unul dintre concubini nu are dreptul la dobandirea proprietatilor celuilalt ..iar faptul ca locuiesti intr-un loc anume nu iti ofera si dreptul de proprietar al acelui loc
Sunt de acord ,nu are nici un drept..doar daca tatal d-voastra doreste sa o faca coproprietar pe concubina d-lui..si este un bun dobandit in timpul casatoriei cu mama d-voastra ,deci doar dansa va putea avea vreun drept in anumite conditii..Va rog sa ma corectati d-nilor avocati daca gresesc..sper ca nu am facut o greseala raspunzand la acest subiect nefiind "incadrata" in vreo functie juridica:">
Din moment ce pana acum nu l-a interesat nu cred ca o sa fie vreodta un interes prea mare ..imi permit sa va spus asta pentru ca intr-un fel asemanator ma aflu si eu (numai ca inca nu am gasit un alt tata pentru copil...felicitari pentru asta)..daca nu va intereseaza banii si deja aveti alta familie mai bine i-ati solicita doar aprobul pentru adopti atata timp cat sotul actual doreste acest lucru..oricum daca nu are venituri legale pensia nu va insemna prea multi bani si daca va cere si program de vizita nu stiu cat o sa convina d-voastra..va spun din propria experienta ca desi nu am cerut pensie 3 ani si dupa l-am dat in judecata pentru asta singururl lucru care l-a spus a fost ca pe mine ma intereseaza banii atata timp cat 3 ani nu i-am cerut absolut nimik...acum d-voastra faceti ce considerati de cuviinta ..sper ca nu v-am deranjat cu mesajul meu ..ma bucur pentru d-voastra ca ati reusit sa sa va intemeiati o famile..bucurati-va de ea !=D>trecutul e doar trecut