Deci nu are nimic a face cu mine acum. Dar de ce aceasta schimbare dupa 2 ani de la incheierea contractului?
Buna ziua. Am in derulare un contract Prima Casa din 2010, iar acum am primit prin posta de la ANCPI o INCHEIERE care dispune, ca urmare a cererii introduse de banca creditoare privind intabulare sau inscriere provizorie, urmatoarea:
"se intabuleaza dreptul de PRIVILEGIU IMOBILIAR in valoare de ------ EUR privilegiul special al creditului procurator de fonduri pentru 50% din soldul finantarii garantate inscrisa in C.1, inscriere efectuata in baza prevederilor art.III din OUG nr.33/2011 si a incheierii Protocolului cadru pentru impartirea riscurilor si pierderilor intre stat si finantator asupra A1 in favoarea: BANCA...., sub C.3 din cartea funciara...."
Cu drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sector 4, se inscrie in cartea funciara si se solutioneaza de catre registratorul-sef.
Eu as vrea sa stiu dac trebuie sa fac eu ceva, daca ma afecteaza in vreun fel si ce inseamna de fapt acest lucru.
Va multumesc
Va multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
Imi puteti spune va rog care este ultima zi a CCC? In ce lege se mentioneaza asta?
Va multumesc
Din pacate persoana nu mai lucreaza acum. Cred ca ma voi duce la directorul sucursalei respective.
Abia am primit SMS-ul si nu am avut timp sa contactez banca. O voi face imediat ce voi putea. Dar pe cine trebuie sa contactez?
Buna ziua,
Am credit Prima Casa de acum 2 ani, iar acum am primit un SMS ca in fiecare luna prin care sunt anuntat sa-mi platesc rata, doar ca acum mi se comunica ca am de platit un comision anual de gestiune (nu este cel catre Fond, acela trebuie platiti la sf anului) de 100 euro, care bineinteles ca nu este in contract, este prima oara cand aud de el. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-l platesc ca sa nu fiu restantier si apoi sa incerc sa remediez situatia? Si care ar fi pasii de urmat? Sau pot sa nu-l platesc? Va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs cat mai repede, deoarece scadenta este pe 07.12.2011 si nu vreau sa fac ceva gresit.
Cu respect, Daniel
Va multumesc mult domnule Tudor Valeriu. Multa sanatate!
Multumesc pentru raspuns domnule Tudor Valeriu. Prompt ca intotdeauna!
Este insa posibil ca angajatorul sa nu dea curs cererii de reluare a activitatii daca vede ca este gravida? Poate sa o concedieze inainte sa ii redeschida contractul?
Buna ziua. As vrea sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: sotia este in CCC (pe o perioada de 2 ani) si trebuie sa se reintoarca la serviciu peste o jumatate de an. Dupa cum am vazut nu mai este nici o restrictie impusa angajatorului in ceea ce priveste concedierea dupa reantoarcerea la munca. Noi mai vrem un copil si ne gandeam ca daca ramane insarcinata inainte de intoarcere si se va vedea ca este gravida cand se duce in prima zi la serviciu, sa nu cumva sa o dea afara inainte sa ii instiinteze oficial ca este gravida. Din cate am mai citit, CIM este suspendat pe perioada CCC si trebuie facuta cerere de revenire. Intrebarea mea este cum trebuie procedat intr-o astfel de situatie, pentru a fi siguri ca nu este concediata? Sa faca cererea de reantoarcere si sa-i instiinteze ca e gravida in aceeasi zi?
Va multumesc anticipat.