avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate iuliaiulia86

Activitate iuliaiulia86

Bună ziua.firma de recuperare

ynocentta a scris:

Este vorba despre executor judecatoresc sau firma de recuperare ?
Cu executorul judecatoresc cu acordul creditorului,puteti negocia incheierea de angajament de plata

Buna ziua.Am facut un credit acum 2 ani jum.De 4 luni nu am mai reusit sa mi plătesc ratele.Acum ma suna de la o firma de recuperare sa platesc cel putin jumatate din sumă ca sa evit executarea silita.Nu am de unde sa platesc atatia bani.Le am propus sa platesc in noiembrie si decembrie cate 400 de lei,in ianuarie pot plati mai mult (cam 2000 de lei),urmand ca din ianuarie in termen de 6 luni sa achit datoria integral.Au zis ca nu se poate ca trebuie sa achit acum.Le am explicat ca nu e rea vointa din partea mea si vreau sa mi achit creditul.Ce sfat puteti sa imi dati?Ma suna o data la 2 zile.Va multumesc anticipat!
Buna ziua.Mi-am deschis un magazin alimentar acum 2 ani.Am facut pe spatiu cu propietarii(sot-sotie) contract de comodat.Intre timp unul din proprietari a murit.Cum pot sa prelungesc contractul care a expirat daca nu s-a facut succesiune?Multumesc
Asociatia de proprietari a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma, inlocuieste persoana fizica angajata ca administrator, casierul firmei cand incaseaza contravaloarea intretinerii - emite o chitanta, ce antet si stampila ar trebui sa aiba aceasta chitanta
buna ziua.daca tatal meu a fost refugiat din basarabia si a primit pensie de la statul roman,dupa moartea lui am si eu dreptul sa primesc pensie.multumesc!
Discuție indemnizatie
buna seara!am si eu o intrebare:sunt angajata din 15 martie 2009 si in februarie 2010 urmeaza sa nasc.as dori sa stiu dc prenatalul si postanatalul se pun pe cartea de munca astfel incat as obtine si eu indemnizatia de crestere a copilului?dc nu se poate face ceva?multumesc
buna seara!am si eu o intrebare:sunt angajata din 15 martie 2009.in 2010,in februarie tb sa nasc.as dori sa stiu dc prenatalul si postnatalul se pun pe cartea de munca?sau ce se poate face sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?multumesc!