Nu am inteles pozitia parintilor fata de incredintare, exista posibilitatea sa ajunga la un acord? Sunt amandoi romani? Ar putea face cerere in Romania. Ar trebui sa consulte un avocat caruia sa-i detalieze situatia.
Se poate intocmi procura speciala pentru vanzarea cotei din imobil, dar pretul acesteia il stabileste notarul. Celalalt mostenitor, caruia i-ati da procura ptr vanzare, nu poate sa pretinda decat pretul pentru cota sa, iar pentru cota dvs , trebuie sa va remita banii.
Eu cred ca a facut un lucru bun ca a intrebat..., probabil vorbim cu un student la inceput de drum, caruia i-ar fi de folos cateva sfaturi despre cat si cum sa invete.Hai sa ne amintim cu totii cata materie este de asimilat in facultatea de drept, ca nu e o facultate usoara, si orice sfat ar fo fost bine-venit :D
V-a raspunde penal pentru fapta de furt. Chiar daca prejudiciul a fost recuperat, fapta de furt tot exista. Este dificil sa ne dam seama : a recunoscut fapta? ce a declarat in fata organelor de politie?