avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Gabryel12

Activitate Gabryel12

Buna ziua,

E pentru prima data cand ma confrunt cu asa ceva si realmente nu stiu cui trebuie sa ma adresez...
Am primit prin posta la vechea adresa de domiciliu (mutat de 4 ani de acolo) o instiintare de plata de la Directia Impozite Locale... Amenda (restanta din anii anteriori) 117 Lei. As dori sa ma ajutati cu un sfat si anume la cine ar trebui sa cer o lamurire legata de aceasta amenda deoarece din amintirile mele toate amenzile au fost platite cel mult a doua zi... Vreau sa aflu mai multe detalii legate de aceasta amenda, eventual data ei ... Astept cu interes un raspuns.

Cu stima,

Gabriel Ciobanu
Buna ziua,

In luna septembrie anul 2008 am avut un accident rutier soldat cu ranirea unei persoane. Am fost incadrat in Art.184 alin 2 . Pana in 2009 luna 10 dosarul a stat la sectorul 2 (luand fara probleme prelungire in fiecare luna) din vina Politiei care nu a trimis dosarul la sectorul care trebuia (sectorul 1). In luna 11 am incercat prelungirea dovezii la domnul procuror care de atunci pana in prezent nu mi se dispune prelungirea acestei dovezi inlocuitoare chiar existand prezumtia de nevinovatie pana la rezolvarea cazului. Doresc sa fac o cerere la prim procuror si mai departe daca este cazul pentru dispunerea prelungirii dovezii. Ma puteti ajuta cu un model de cerere, cu un sfat, ce trebuie sa fac mai departe pentru a obtine acea prelungire? Mai am vreo sansa?

Multumesc,
Răspuns la discuția Articolul 184 CP
Buna seara! Am aflat astazi... s-ar putea sa obtin culpa comuna.. am o intrebare?
Ce presupune aceasta culpa comuna? Mi se inlatura raspunderea penala? Daca se obtine culpa comuna mi se va mai anula permisul? Mi se va mai face dosar penal?
Astept cu interes un raspuns. Va multumesc!
Mda.. deci nu am obtinut prelungire...O sa depun si eu plangere la prim-procuror si o sa ajung si mai departe. Ceea ce fac ei se numeste viciu de procedura si sunt obligati prin lege sa ne dea dreptul sa conducem. Cand s-a intamplat accidentul la tine? Da-mi un raspuns pe privat cu id de mess sa nu mai poluam aici forumul...
Pai...din cate am aflat domnul acesta a fost prim procuror...ma gandesc acum la o chestie. Daca prin absurd o sa prelungeasca, in fiecare luna o sa avem aceeasi problema? La sectorul 2 in 5 minute iti luai prelungire... Azi o sa merg la Udriste sa vad daca a trimis rezolutia, si daca e de bine... Bafta multa!
Nu stiu daca nu cumva putem sa depunem plangere direct la judecatorie...Dar mi-e ca tot la ei ajungem...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnul procuror care instrumenteaza dosarele in speta D-ul Gabura nu accepta nici macar sa bati la usa...a tipat vreo 5 minute ca am avut nesimtirea sa bat la usa pentru o simpla intrebare in legatura cu prelungirea dovezii... ti-e si frica sa faci ceva mai mult... tot la mana lui ajungi!
Buna seara... din pacate nici mie nu mi se mai prelungeste dovada...am dosarul la sectorul 1...cat am fost la sectorul 2 totul a fost OK!
ce ar putea sa se intample cel mai rau pentru mine? sau cel mai usor?voi mai avea vreodata carnet?
Va multumesc pentru raspuns. Credeti ca se mai poate obtine impacarea partilor pentru a inlatura raspunderea penala daca victima a obtinut peste 100 zile ingrijiri medicale?