Va multumesc pentru raspuns! Nu am incheiat o tranzactie pentru ca la primele doua infatisari fostul sot nu s-a prezentat. Cand s-a prezentat am fost interogati si am cazut deacord cu impartirea bunurilor.
Buna ziua! Sunt intr-un proces de partaj,in care partile s-au inteles asupra impartirii bunurilor dar totusi doamna judecatoare a amanat procesul pentru evaluarea apartamentului. este nevoie de evaluarea bunurilor chiar daca partile s-au inteles?
Va multumesc!
Va rog din suflet sa-mi raspundeti,cae stiti cum trebuie procedat,daca nu spuneti-mi unde trebuie sa postez intrebarea pentru a primi un raspuns.
Va multumesc anticipat!
Sunt o persoana cu handicap gr grav.Locuiesc cu parintii,tatal este alcoolic,ne deranjeaza,face scandal.As vrea sa intreb cum se poate proceda pentru al obliga sa mearga la dezalcolizare.
Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns!
La fel ca si mine ,el este pensionar pe caz de boala.Ar trebui sa ma adresez casei de pensii?Si cum se procedeaza cu banii din urma?
Buna seara!
In urma divortului mi-a fost incredintat minorul iar tatal este obligat la plata pensiei alimentare incepand cu octombrie 2009.Fostul sot nu vrea sa plateasca din urma.Sentinta este definitiva si irevocabila.Cum trebuie sa procedez?
In urma divortului am ramas cu numele din timpul casatoriei acum fostul sot mai poate cere sa trec la numele purtat inaintea casatoriei?
Va multumesc!
In 12 ianuarie am avut prima infatisare intr-un proces de divort.Eu sunt parat-reclamant.Am depus cerere reconventionala pentru divort si partaj.Avem un apartament cumparat cu credit ipotecar si o masina cumparata in leasing.La prima infatisare nici reclamantul si nici avocatul acestuia nu s-au prezentat si s-a dat amanare pentru data de 13 aprilie.In apartament am ramas eu cu copilul platindu-mi singura ratele iar sotul a luat masina platind singur ratele.La inceput nu ne-am inteles la impartirea bunurilor dar acum sotul a zis ca este deacord sa raman eu cu apartamentul iar el cu masina.Mentionez ca asta am cerut si eu in cererea mea.Mai putem face tranzactie daca a fost o infatisare?Si cum platim taxa de timbru?
Va multumesc!
Revin cu o noua intrebare.Sotul meu este plecat din 16 septembrie 2009,suntem in divort,in aceasta perioada el nu m-a ajutat cu nimic la cresterea si ingrijirea copilului de 9 ani.S-a realizat ancheta sociala,s-a constatat lipsa lui de la domiciliu si a fost intrebat copilul daca este ajutat in vreun fel de tatal sau.As avea o intrebare legata de pensia alimentara:acesta va trebui platita de la data introducerii cererii de divort sau de cand ramane sentinata definitiva si irevocabila?
Va multumesc!