avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate andrey78

Activitate andrey78

Discuție Impozit auto
Buna ,
Am cumparat o Dacie acum 15 ani (cu contract) care nu a fost transcris pe numele meu, masina ulterior am donat-o fara nici un act .A venit dupa 15 ani de plata impozit la vechiul proprietar aprox 1000 ron.Intrebarea este daca impozitul se transfera la mine sau proprietarul este obligat sa plateasca impozitul pentru a putea fii scos de la impozit.
Buna ziua,

M-ar iteresa ce spune legea referitor la desfiintarea postului?
La firma la care lucrez s-a desfiintat postul pe care am ocupat-o 3 ani cel de Director punct de lucru.La o luna dupa ce am plecat s-a angajat o persoana care are aceeasi atributii dar denumirea postului este de Coordonator punct de lucru.
Nu mi-se pare corect.
Cred ca motivul era modificarea salarului de incadrare....
In cazul in care mi-sa desfacut contractul de munca datorita desfintarii postului si am mai avut zile de concediu neefectuat cum vor fii ele calculate la plata?
In cazul in care in 3 ani am avut de luat de ex. 60 de zile si am efectuat doar 30 restul de 30 se iau in considerare, sau doar zilele de concediu aferent anului in curs se vor calcula?
Răspuns la discuția concediu de boala
Multumesc tuturor pentru informatii.
Buna ziua,
Care este perioada maxima /an a concediului de boala pe care poate lua un angajat cu o boala cronica? Am auzit 90 de zile?In ce conditii?
Daca sunt in concediu de boala pina la sfarsitul anului (nu depasesc 90 de zile) la anu mai am dreptul la concediu de boala? In ce conditii?
Medicul specialaist cit concediu poate acorda?
Multumesc.
Răspuns la discuția cerere de demisionare
Care sunt conditiile legale prin care angajatorul imi poate face cercetare disciplinara?
Dupa cum a mentionat mai sus nu am nici o abatere disciplinara documentata si nici o sanctiune .Oare angajatorul poate sa inventeze abater si sa le documenteze acum?Ce fel de abateri pot constituii obiectul cercetarii disciplinare?
Multumesc.
Buna ziua pe scurt problema mea: de trei saptamani ma aflu in concediu de boala,am fost si spitalizat suferind de o boala cronica.Am fost contactat telefonic de catre superiorul meu ca ar fii bine cind revin sa i-mi dau demisia .
Mentionez ca sunt in functie de conducere si nu am azut nici o abatere in ultimii 3 ani care sa fii fost sanctionat prin avertizment.Chiar din potriva treaba mergea foarte bine si toti subalternii mei au fost foarte multumiti si fideli.
Justificarea cererii de demisia a fost ca "treaba merge bine si fara tine"
Eu nu vreau sa imi dau demisia fara o compensare materiala care sa i-mi asigure siguranta financiara pina imi gasesc alt loc de munca.Bine inteles firma nu vrea sa imi asigure doar 30 de zile de prezviz.M-au anuntat ca nu mai am ce cauta la servici doar sa imi dau demisia.
Ce pot face in cazul in care nu ma pot ponta ca sa nu apar absent nemotivat.
Ce sa fac in cazul in care vor sa imi faca ancheta disciplinara?(nu ma simt vinovat cu nimic si cum am mentionat mai sus nu am abateri documentate)
Ce sa fac in continuare?
Multumesc