Conform acestui program penalitatile au fost calculate de organele de control astfel: 600.000 x 15 %, 390.000 x 15% 560.000 x 15% 850.000 x 15%
De mentionat ca au fost calculate si dobanzi dar au fost luate in calcul si sumele negative, respectiv dobanda s-a aolicat la soldul ramas, in cazul penalitatilor sumele negative de tva nu au fost luate in calcul , poate ca este scris undeva ca pt dobanzi se diminueaza soldul pentru penalitati nu. Nu stiu, cert este ca pt penalitati nu s-a tinut cont de sumele negative.
Multumesc foarte mult.
Cum se calculeaza penalitatile tinand cont de art.120 o.g92/2003
- 0 % -daca stingerea se efectueaza in primele 30 zile
- 5% - in urmatoarele 60 zile
-15% peste 90 zile
daca se iau in calcul si umele negative, daca se scad din sumele datorate si din care suma. Multumesc
Secretara ar fi trebuit nu sa semneze de primire a facturilor ci sa le dea un nr.de inregistrare, urmand a fi analizate de persoanele competente daca reflecta realitatea si legalitatea si care ar fi dat sau nu O.k pentru plata.
In cazul dvs. in opinia mea in afara devizului ar trebui sa existe obligatoriu pv de receptie a lucrarii, devizul este informativ pentru a sti cat costa o lucrare, dar care nu inseamna si receptia lucrarii, efectuarea ei.
Daca facturile se refera la marfa, poate fi o problema prin semnare a facturii.
Poate invoca contractul colectiv de munca , daca sunt prevazute clauze referitoare la cazare , plafonul poate fi mai mare de 30 lei, acela este strict pentru bugetari.
inreg in conta la dec. si eliminati din calcul la impozit pe profit pt trim IV suma de - 1078, atentie nu o considerati ch.nedeductibila, pur si simplu nu tineti cont de ea,
sau daca programul info va permite cred ca nu ar fi o greseala daca ati inreg la sept.
In primul rand tb clarificat impozitul minim de la rd C2 , unde se trece impozitul minim recalculat la 9 luni impozit minim pe an : 12 luni x 9 luni. Nu se trece cel platit sa zicem doar intr-un trimestru daca ati avut ac situatie ci cel datorat cumulat la 9 luni . pentru a se face comparatia cu impozitul pe profit datorat cumlat la 9 luni.
Dupa ce clarificati ce reprezinta suma de 1650 de la rd 2 , continuam.